wedstrijdverslag SCE E 3 - Flevo Boys E5

De voorjaarscompetitie is begonnen! En hoe!!!
Vandaag was dan de eerste competitiewedstrijd voor de E3. Na een gewonnen zaalvoetbaltoernooi in Ens en met twee keer gelijkspel bij oefenwedstrijden tegen Flevo Boys E6 en Bant E1 was het team vol vertrouwen. Romeo was er vandaag niet, het team kon daarom weinig wisselen.

De spelers van de E3 schrokken al gauw wakker, want vlak na de aftrap scoorde Flevo Boys al
de 1-0. Gaandeweg de 1e helft kwam de E3 beter in het spel en was voetballend beter dan de tegenstander. Het team kreeg volop kansen maar wist die helaas niet om te zetten in doelpunten.
Vlak voor rust slaagde Flevo Boys er nog in (geheel tegen de verhouding in) de 2-0 te maken.

Na een peptalk in de rust, met natuurlijk een stroopwafel, ging het team er weer voor in de 2e helft.
Toch was het Flevo Boys die kort na de rust er in slaagde om na een counter de 3-0 te maken.
De E3 bleef moed houden en ging ervoor. Sam maakte met een prachtige goal de 3-1.
Deze goal zorgde voor een kanteling van de wedstrijd.(Zou het dan toch weer aan de stroopwafels liggen?!) Tegen het einde van de 2e helft scoorde Wouter de 3-2 en 3-3. De E3 bleef hard werken en voelde dat een overwinning nog mogelijk was. In de laatste spannende seconden van de wedstrijd slaagde Ibrahim er nog in om de bevrijdende 4-3 te scoren!

Kortom een spannende wedstrijd met een uitslag die meer dan terecht is. Grote klasse van het
team om na een 3-0 achterstand er toch nog in te slagen te winnen met 4-3!