Tiendorpentoernooi zaterdag 25 mei 2013

Wij moesten dit keer naar Ens.

We zaten in de poule met Ens D1, Kraggenburg D1, Flevo Boys D3, SVM D1 en Creil D1.

De eerste wedstrijd was tegen Ens. Ens speelde goed maar gelukkig wist Merijn te scoren met goed combinatiespel. Dus toen moesten we het dicht houden. Gelukkig lukte ons dat en hadden we met 0-1 gewonnen. De tweede wedstrijd was tegen SVM. We kwamen vroeg op achterstand met 1-0. Verder was het niet zo spannend. Maar toen kregen we in de laatste minuut een kans, maar die hebben we helaas niet kunnen benutten. De derde wedstrijd was tegen Kraggenburg. Ze hadden een snelle rechtsvoor die er een keer door de verdediging was maar gelukkig had Yari het schot kunnen houden. In de laatste minuten legde Roy de bal terug op Noah en Noah legde hem mooi in het hoekje. We stonden toen met 1-0 voor. En dat hebben we kunnen vasthouden. De volgende wedstrijd was tegen Flevo Boys. Ook hier kwamen we vroeg op achterstand. Maar ook hier hebben in de slotfase kunnen scoren. Merijn schoot van een grote afstand over de keeper heen. Het was 1-1. En zo is het gebleven. De laatste poule wedstrijd was tegen Creil. Daar was niet zo veel gebeurd, het bleef 0-0. Om in de halve finale te komen had Kraggenburg gelijk moeten spelen tegen SVM. SVM kreeg vroeg een penalty, maar gelukkig had de keeper hem gehouden. Dus toen werd het 0-0. In de halve finale moesten we tegen Bant. Dat was een makkelijke overwinning we hadden 3-0 gewonnen. Merijn scoorde de eerste. Roy de tweede vanuit een voorzet. En Tygo scoorde de derde. Er was een corner en die werd teruggelegd op Tygo en Tygo schoot in de hoek. In de finale moesten we weer tegen Creil. We kwamen op 1-0 achterstand. Haverwege scoorde Tygo de 1-1. In de laatste minuten scoorde Creil. Een meisje maakte het doelpunt. Het was een volley in de kruising. Dus toen werden we tweede: een goede prestatie.

KAMPIOENEN !!!!

Woensdag was F2 al Kampioen van seizoen 2012-2013,
en dan hadden ze zaterdag het Henk de Graaf Toernooi.

SCE F2/ Creil F3

De eerste wedstrijd van SCE F2 is goed begonnen tegen Creil F3
SCE F2 won de wedstrijd met 4-0.
SAM scoorde maar liefst 3X achter elkaar,
Daarna kwam WOUTER met de 4-0 aanzet.
En de REMCO toch hij had niks te doen dus ging maar op de grond zitten!

SCE F2/ Swift 64 F3

De volgende wedstrijd was tegen Swift 64.
Na een moeizamse start kwam te doen tegen Swift 64,
heeft REMCO wat te doen hij maakt een geweldige redding!!!
Maar na een vrijetrap tegen voor SCE F2 was het 0-1 voor Swift 64.
de wedstrijd stand is 0-1 voor Swift 64.

SCE F2/ Reaal F2

de 3de wedstrijd van SCE F2 is begonnen met een super goede start.
Ondanks de vorige wedstrijd die ze verloren hebben.
Krijgt F2 de smaak weer te pakken.
Met een eerlijk doelpunt van WOUTER is het 1-0 voor SCE F2!
Daarna scoorde WOUTER nog een keer maar niet gewoon met zijn voeten...
NEE met een KOPBAL zo het doel in dus was het 2-0 voor SCE F2!!
Maar Reaal had een goede aanval dus werd het 2-1.
Maar de wedstrijd is nog niet afgelopen....
Want WOUTER maakt er 3-1 van...
Maar snel daar achter aan kwam de 4-1 van..
BRAM
Nog 1 minuut en de wedstrijd is afgelopen....
in de laatste minuut scoorde WOUTER de 5-1!!

SCE F2/Creil F3

Na een goed praatje is F2 weer super fanatiek.
NIGHELL had BIJNA een doelpunt.
REMCO had een geweldige bal uit de kruising te pakken.
MATHIJN DANI en KOEN rennen het hele veld over.
Dan komt er eindelijk een doelpunt 1-0 voor SCE F2.
De doelpunten maken BRAM.
En na een mooie redding van REMCO die hij jammer genoeg net niet hield.
Werd het 1-1.
Maar niet getruurd de wedstrijd is nog niet afgelopen.
Want jahoor de 2-1 viel door een mooi doelpunt van WOUTER!

SCE F2- Swift 64 F3

Na de vorige wedstrijd van Swift 64 met 0-1 te hebben verloren.
Begint SCE F2 weer met goede moet.
Binnen enkele minuten maakte Swift 64 de 0-1.
Niet getreurd want binnnen 1 minuut maakte WOUTER de 1-1!
Dan staat het spontaan 2-1 de maar wie heeft er nou gescoort.
Ja natuurlijk die SAM heeft gescoort.
NIGHELL wist 3 spelers van Swift 64 er uit te lopen.
En na een top redding van REMCO die hij jammer genoeg niet hield.
Werd het 2-2

SCE F2-Reaal F2

De laaste wedstrijd is begonnen het begint direct super sterk.
TAMAS houdt de ballen bij het doel weg.
TAMAS rent het hele veld over heen en weer.
Super fanatiek was hij bezig.
Dan staat het nog steeds 0-0
Spontaan komt er een 1-0 want die WOUTER
heeft weer met zijn hoofd gescoort.
En SAM maakt de 2-0 via de onderkant van de lat.

Ik wil Sam, Tamas, Mathijn, Koen, Remco, Nighell, Bram, Wouter,Dani
Bedanken voor een top seizoen
maar natuurlijk niet te vergeten
Dennis en Tom ook
en zonder de ouders de gewassen hebben gereden hebben en de stukjes geschreven te hebben

wil ik nogmaals iedereen bedanken

SCE D1- KNVB JPN afdeling Noord 1 - 9

Maandag 03-06-2013 om zeven uur had de D1 van sce een oefenwedstrijd tegen de jpn van de KNVB, we begonnen de wedstrijd een beetje zoekende en na 3 minuten viel er dan ook een doelpunt in het voordeel van JPN, in de twaalfde minuut werd er door de JPN de 0-2 aangetekend, en in de 15e minuut keken we tegen een 0-3 achterstand aan door een snelle en goed gecombineerde uitbraak van de JPN.
Wel kregen wij zelf ook wat meer vertrouwen in de wedstrijd en gingen zelf ook wat sterker combineren wat als resultaat had dat in de 17 e minuut na een mooie combinatie Bengt voor ons de 1-3 inschoot.
Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft kwamen wij wat sterker in de wedstrijd en kregen zelf ook een paar mooie kansen en hadden we een paar goede acties, maar helaas waren we net niet sterk genoeg om te scoren.
De JPN was net iets sterker in hun combinaties en hun uitbraken resulteerden dan ook dat ze nog regelmatig konden scoren en de eindstand op 1-9 in hun voordeel eindigde.
Michael.

SCE F2 - Tollebeek F2 29 mei 2013

De laatste wedstrijd voor F2 van het seizoen en de belangrijkste, bij winst zijn de jongens en meid KAMPIOEN.
 De trainers Dennis en Tom waren zo zenuwachtig dat ze deze dag maar vrij hadden genomen.
Leuk wedstrijd om te zien jongens en meisje jullie hebben lekker gebald het publiek en de trainers 10 minuten in spanning gelaten en toen was het ijs gebroken.
10de min. Marthijn 1-0
13de min. Bram  2-0
15de min. Bram 3-0 (kost je  5 euro Kees)