Sce E3 - Creil E2

Vandaag moesten wij tegen Creil voetballen.
Creil stond samen met ons boven aan. Dus dit was een wedstrijd voor de eerste plaats.

Jeremiah stond op doel
Achterin begonnen met Sam en Romeo
Op het middenveld speelden Ibrahim, Wouter en Noah
Onze spits was Nick
Wissels waren Tamas en Sophie.

Toen de wedstrijd begon was het heel slecht weer er viel veel regen, maar dat maakte voor het voetballen niks uit.
Creil was gewoon beter dan ons en zij scoorde dan ook de 0-1.
Maar door onze trainers die ons goede aanwijzingen gaven begonnen wat beter te voetballen.
Daardoor scoorde Ibrahim de 1-1.
Maar we waren nog steeds niet beter dan Creil, al deden we wel goed ons best.
Het was jammer dat Wouter geblesseerd raakte aan zijn pols, hierdoor kon hij niet meer voetballen.
Dus wij moesten extra hard ons best doen om te winnen.

Doordat Creil de bal ver voorruit schoot maakte zij een lucky goal 1-2.
We lieten de moed niet zakken en we gingen steeds beter voetballen.
Vlak voor rust scoorde wederom Ibrahim de 2-2.

In de rust kregen we onze geheime wapen namelijke de wonder koekjes van de opa van Jeremiah.
Alex en Jan vertelden ons wat wij beter moesten doen in de tweede helft. Zij zeiden dat we meer bij onze man moesten blijven.

In de tweede helft waren wij veel beter dan Creil, omdat we bij man bleven en we goed overspeelden.
Hierdoor kregen wij heel veel kansen maar de bal wilde er maar niet in.

De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen, maar.........................................
Vlak voor tijd scoorde Ibrahim door een afstandschot de 3-2. Hij maakte een hattrick!!!!
Onze scheidsrechter Johan floot een heeeel goed, alleen op het eind was zijn stopwatch kapot.
Na iets langer door gespeeld te hebben floot scheidsrechter af. We hebben gewonnen !!