Flevoboys f9-SCE F2

14 maart

Vandaag stond er een derby op het programma. De tegenstander was Flevoboys F9. SCE was, ondanks de kou, vol goede moed!
SCE had een man extra, Flevoboys speelde zonder wissel. Fleur legde het publiek snel de tactiek uit. Flevoboys moe maken en dan met een verse wissel scoren!
Het fluitsignaal van de scheidsrechter klonk nog na en SCe naderde gevaarlijk het doel, al snel  scoorde Timo de 1-0.
Maar Flevoboys gaf zich niet gewonnen en vocht zich naar de andere speelhelft. Een aantal keer kwamen ze gevaarlijk bij het doel. Dankzij een ijzersterke verdediging en on dito keeper hielden we lang 1-0. Helaas moesten we met 1-1 de rust in gaan.
Na wat oppeppende woorden van leider Kees begon de tweede helft.
SCE wilde winnen en koersde op doel, Marijn zag een kans.. en miste op een haar na het doel. Het spel verplaatste zich weer snel naar de andere kant, waar Storm de bal keurig houdt. Ook SCE doet weer een poging en mist. Daan mag twee keer een corner nemen helaas lukt het niet vanuit hier te scoren. Het spel ping pongt heen en weer over het veld. Ajoub mag een vrije trap nemen maar het sterk verdedigende Flevoboys voorkomt een goal. Ook de corner van Kars helpt ons niet. Terwijl het publiek langzaam bevriest vechten beide teams voor een goal. Ook de laatste actie van Daan levert geen doelpunt op.
Met 1 punt gaan we naar de kleedkamer. Opwarmen!