sc emmeloord d1 - flevobos d3

In een koude ochtend en een beetje regen moest sc emmeloord d1 tegen flevobos d3 spelen!
het begon goed bij sc emmeloord d1, maar soms ook wel wat balverlies achterin.
En toen begon sc emmeloord beet je goed te spelen een aantal kanzen van afstand maar helaas geen doelpunt! En er was een mooie steekpaas van flevoboys op een speler van flevoboys die het bijna kon afmaken waaronder robert goed oplette en flevoboys niet kon scoren''.
En Mark gaf een mooie paas op soufiane en soufiane geeft een paas op youri en youri schoot van afstand maar helaas geen doelpunt de keeper van flevoboys was goed.
En in de rust stond het nog steeds 0-0.

2e helft!
Flevoboys begint goed met de paasen en dan krijgen ze aantal kanzen die robert mooi klem kan vast houden of een mooie redding''.
En sc emmeloord begint niet erg goed maar daarna wel toen de keeper van flevoboys uit trap mocht nemen was het niet goed van flevoboys de keeper levert zomaar de bal in bij soufiane en soufiane kon het niet afmaken hij raakte hem verkeerd en dus nog steeds 0-0.
En flevoboys begint dan aantal goeie kanzen te krijgen en missen steeds want robert is een goeie keeper waardoor je niet zomaar kunt paseeren!En het is nog weinig tijd dan komt flevoboys met een goeie kans en geeft voor en scoort flevoboys 0-1 en zo eindigt dit stand op een 0-1! En idriss mocht meedoen met sc emmeloord d1!

Volgende keer hopen wij dat wij gaan winnen het was een mooie pot, maar helaas verloren.