Opstelling vandaag: Tim, Mark, Natan, Mike, Robin, Roy, Luuk, Ian, Ivan , Koen  en Stefan
In de wissel: Lucas, Jason, Niels.
Afwezig: Chris,   Han en Merijn deden vandaag mee met de B2.

De aftrap is daar: Het wordt al snel duidelijk, dat SCE de touwtjes snel in handen kreeg,
Natan geeft mooie pass op Mike, deze zet de bal voor op Ivan, en deze mist het doel nipt.
Mike sprint even later een verdediger van VWC uit en komt tot een schot, de bal raakt nog half het doel cq net, jammer de bal ging er niet in. In de 8e minuut krijgt VWC een vrije trap, dit was echter een simpele vangbal voor Tim. SCE dicteert de wedstrijd, maar dan toch een aanval van het kleinste mannetje van VWC, deze wordt aangespeeld en hij komt nog tot een schot, echter de bal ging naast.
Vrije trap van Koen komt bij Roy, en dan is het in het strafschop gebied van VWC een complete kluwe wol, wat een drukte, maar het gewenste doelpunt kwam hier nog niet uit.  Even later wordt Ivan perfect aangespeeld, hij twijfelt even of afspelen aan Stefan, of zelf schieten. Hij schiet zelf, maar de bal vlieg over het beoogde doel heen. 2 corners op rij voor SCE bij de eerste bal kan niemand van SCE erbij, en bij de 2e is de bal volgens lijnrechter al achter geweest. Het is al met al niet erg nauwkeurig, maar toch heb je het gevoel dat er elk moment een doelpunt kan vallen. In de 21e minuut geeft Mike beste pass op Robin, deze schiet de bal ook over het doel. Weer een paar corners op rij dit keer genomen door Stefan, en Luuk, maar ook uit deze corners wordt geen voorsprong gecreeerd. Dan ligt daar opeens Natan op de grond, hij heeft blijkbaar een klap gehad van een tegenstander, is hier goed dizzy van en nogal wat misselijk. Jason komt voor hem in de plaats. Mike schiet op de keeper, deze heeft de bal niet klemvast, er komt een herkansing, maar Luuk komt net te laat.
In de 40e minuut SCE krijgt weer eens een corner, Luuk geeft loepzuivere voorzet op Ivan en deze scoort de 0-1. Hierna is gelijk het fluitsignaal voor de rust.

In de 2e helft komt Niels erin voor Mike, en Lucas erin voor Ivan.
Een slimme pass van Luuk op Roy, deze speelt mooi door op Robin, maar deze mist maar net.
Een fantastische bal van Lucas op Robin, deze schiet de bal door op Luuk en simpel schiet de laatste de 0-2 binnen. 0-2 een sublieme aanval en actie, zo moet het.
Dan in de 10e minuut een verre uittrap van Tim, de bal wordt keurig aangenomen door Robin, passt scherp op Roy en behendig met een boogje schiet hij de bal links het doel in, dit is lekker als het lukt, maar het lukt dus gewoon 0-3. Pracht doelpunt.
Dan een slimme pass van Stefan, het enige wat er van over blijft is een ingooi voor SCE. Dan krijgt VWC zowaar nog een corner , maar dit leidt tot niet tot een treffer. Dan weer een prachtige combinatie
tussen Mark, Robin, Mark. Iwan en Mike komen er weer in,  en nog een aanval van VWC, het is Niels die de angel uit de aanval haalt, en het verdedigend goed oplost.  Even later is het Mike die natrapt, en hij mag 5 minuten het veld verlaten. Een goeie voorzet van de voet van Stefan, levert uiteindelijk een corner op. Inmiddels zijn we in de 32e minuut aangekomen, de wedstrijd wordt eigenlijk simpel uitgespeeld,  Mike komt er weer in voor de laatste 5 minuten Vlak voor tijd weer een pracht bal van Stefans voet, echter wordt hier niets meegedaan, Het eindsignaal is daar de winst ook 0-3. Tweede helft tactisch en verzorgder gespeeld als de 1e helft, maar uitstekend resultaat, en in de wetenschap dat Urk verloren heeft van de nr 9 Tollebeek,  kunnen we tot de conclusie komen, dat als er thuis van Flevo Boys B3 gewonnen wordt, we gewoon kampioen kunnen worden en dat met toch 3 a 4 wedstrijden te gaan, het zal toch wel heel mooi zijn tegen de inmiddels naaste concurrent. Maar goed eerst de benefietwedstrijd tegen Flevo Boys B1, dat zal ongetwijfeld spektakel geven.