SC EMMELOORD F4-VHK F4

14 Maart 2014 de eerste thuiswedstrijd van f4, nu tegen vhk.  Het is behoorlijk koud maar de mannen en dame van invalcoach eddy
zijn gebrand op een overwinning. de spelers van vhk zijn wel heel klein, en iedereen denkt dat dit wel ff een makkie gaat worden maar ook hele kleine jochies kunnen ook voetballen werd er gezegd dus f4 was gewaarschuwd. Dat f4 een erg leuk team is, weten we allemaal, en als zelfs onze jeugdvoorzitter de wedstrijd wil fluiten kan het vandaag gewoon niet fout gaan. Vhk trapt af maar de bal wordt gelijk onderschept en binnen 20 seconden is het 1-0 voor sce f4. 3 minuten later is het al 2-0 voor sce, en een monsterscore dreigt. Maar nogmaals ook kleine jongetjes kunnen voetballen en het is echt de allerkleinste speler van het veld die de 2-1 maakt. Gelukkig maakt emmeloord  snel daarna 3-1, maar weer is het dat kleine ventje die de spanning terugbrengt in de wedstrijd 3-2. In de rust worden ff de puntjes op de i gezet, met wat wisselingen in het veld. Het pakt goed uit!!. F4 dendert de tweede helft over vhk heen, met de ene mooie aanval na de andere. Keepster Noa heeft werkelijk niks meer te doen de tweede helft, ook omdat Ramon en Jullian alles achterin hebben. De eindstand word 8-2!!! De eerste overwinning is een feit, een prachtige overwinning voor een goed voetballend f4. De doelpuntenmakers weet ik niet meer uit het hoofd, maar aan alle spelers en speelster een dik compliment voor een hele goede wedstrijd.