-->
Bij nader inzien bedacht Stefan dat we wat eerder weg moesten rijden, wilden we op tijd aankomen bij VHK in Sint Jansklooster.
Gelukkig konden alle ouders snel naar het parkeerterrein autorally-en en waren we op tijd bij VHK.
Alleen.. iets te snel.. namelijk zonder onze SCE t-shirten en broeken! Die hadden we in de haast vergeten.
Gelukkig werd dat opgelost via een snelle nalevering en konden we beginnen aan de wedstrijd.
Tenminste.. opeens begon het steeds feller te regenen.
Onze dappere jongens en meid begonnen desondanks heel goed aan de wedstrijd en zetten VHK meteen onder druk.
Was het niet de paal of lat anders wel de keeper die een serie doelpogingen van Nick, Sverre, Jesper en Alban tegenhielden.
Gelukkig wist Nick tweemaal via het paalwerk het doel te treffen en stonden we 0-2 voor.
Ergens tijdens de 1e helft hield de regen er plots mee op, kwam de zon verrassend op en kregen we plots warm zomerweer. Een mooie omwenteling.
Maar niet symbolisch voor de wedstrijd want in de tweede helft was het Alban die nog eens 2 doelpunten maakte waarvan de tweede een juweeltje.
Al met al konden we tevreden met een 0-4 overwinning terug naar huis en kregen we mee dat we helemaal bovenaan staan in het klassement.
Volgende week wacht ons de nummer 2: SVM. Laten we dat zo houden!