Vhk f2 - Sce f3 12-2

Vandaag hadden onze spelers hun eerste officiele wedstrijd. Iedereen was erg gespannen, want nu moet het toch echt gebeuren.
Vorig jaar was iedereen nog een kidsclub lid en nu zijn we f-jes.
We vertrokken naar Sint Jansklooster en gingen ons toen om kleden in een echte kleedkamer.
We begonnen aan onze warming-up en daaraan zag je dat iedereen er zin in had. Gelukkig was er ook veel plubliek die ons goed gingen aanmoedigen.
In de eerste minuten hadden we het even erg moeilijk en stonden dan ook al snel met 2-0 achter.
We kwamen wat beter in ons spel en het leverde ons ook wat kansen op. Jarno en Marijn hadden allebei een goed schot op doel, jammer genoeg ging hij er niet in. We bleven goed door zetten, maar jammer genoeg kregen we nog 6 goals tegen. De ruststand was dus 8-0.
Even wat drinken en een kort praatje en daar gingen we weer.
De tweede helft ging het prima en kregen we steeds meer kansen. Door een handsbal van de tegenstander kregen we een penalty, Jarno schoot deze goed binnen. Onze eerste goal is dus binnen voor dit seizoen. Iedereen bleef zijn best doen en weer was het Jarno die een goal kon maken, dit door goed samenspel van het hele team. Vhk scoorde ook nog 4 keer en dit bracht de eindstand op 12-2.
Na de wedstrijd mochten we allemaal nog een penalty nemen.
Jongens en meiden jullie hebben een prima prestatie geleverd als we ons telkens zo blijven inzetten komt de winst vanzelf een keer.
de leiders

SCE F1 - Flevoboys F2

Woensdagavond speelde de F1 een oefenwedstrijd tegen de buren ,Flevoboys F2
Kwam op bezoek.
Een tegenstander van een ander kaliber ,spelen namelijk een klasse hoger.
Vooraf dus een goede sparringpartner en gelijk de echte test voor de F1
Deze test werd glansrijk doorstaan  van te voren niet gedacht maar de F1 was eigenlijk de hele wedstrijd de bovenliggende partij
Vandaag waren ook alle spelers aanwezig.

We starten met de 7 zelfde namen als afgelopen zaterdag

Remco(K)

Jeremiah                                                                                       Mathijn(5de Tamas)

Koen

Ibrahim(5deNassim)                                                                     Nick

Wouter(A)

Het was mooi om te zien met hoeveel inzet er gevoetbald werd en hoe er goed overgespeeld werd
Er waren weer talloze mooie aanvallen te bewonderen het leek wel  een wedstrijd van Barcelona  dit was ook te zien aan de hoeveelheid supporters
Die de F1 hartstochtelijk aanmoedigden
Alhoewel de F1 met 1-3 achter stond geheel tegen de verhouding gezien de enorme kansen welke er waren voor SCE en de verdediging stond ook als een huis
Gelukkig kwam er gerechtigheid en scoorde de F1 de winnende

Eindstand 4-3  een verdiende en terechte eindstand welke vertrouwen geeft voor de volgende wedstrijden

Helemaal nu er ook nog 2 toptrainers zijn gecontracteerd namelijk Eddy Jägers en Jan Krens

Rest alleen nog Tom te bedanken dat hij vandaag als scheidsrechter optrad
(al hopen wel dat hij volgende week weer als leider langs de kant staat)

verslag beker wedstrijd RKO F1 -SCEF1

Zaterdag 24 augustus stond voor de nieuwe F1 de eerste wedstrijd op het programma, na 2 trainingen achter de kiezen was het wel even spannend hoe dit nieuwe team zich ging houden. Voor sommige spelers was het wel even wennen aan hun nieuwe positie Of aan het feit dat ze op een positie speelden. Aangezien Tamas  en Nassim afwezig waren hadden we geen Wissels mee dus de spelers moesten vol aan de bak.

Opstelling:

Remco(K)

Jeremiah                                                                                                             Mathijn

Koen

Ibrahim(A)                                                                                                           Nick

Wouter

Na de aftrap was het wel weer even wenen maar de F1 was zeker de bovenliggende partij. F1 scoorde al snel de 0-1  vlak daarna door een miscommunicatie achterin scoorde RKO de 1-1  De F1 ging steeds beter voetballen erg mooie combinatie,s en nog mooiere goals waren het gevolg We gingen rusten met een 1-8 voorsprong.
Na de rust had RKO een extra speler ingezet zodat het iets moeilijker werd maar Al werd er nog maar 1 keer gescoord door SCE (had mag een wonder heten dat het er geen 10 waren) SCE is niet een moment in de problemen gekomen op een afstandsschot na dat ruim over de goal van Remco ging

Een goed begin van de bekercompetitie het mooie is wel om te zien dat er nog heel veel potentie in dit team zit om verder te groeien

Aanstaande zaterdag 31-08 staat de thuis wedstrijd tegen Bant F1 op het programma

DESZ VR1 - SC Emmeloord VR1

Vandaag stond de allereerste wedstrijd op papier tegen 4e klasser DESZ. Een team wat we dit seizoen ook tegen komen in de competitie. Vanaf dit seizoen hebben we 2 elftallen en vandaag speelden we met een gecombineerd elftal aangezien niet iedereen er was door blessures, werk, vakantie, etc. Maar dat mocht de pret niet bederven dat we eindelijk weer een wedstrijd mochten spelen.

We begonnen echt heel chaotisch aan de wedstrijd. We kwamen er niet uit, ballen kwamen niet aan en we waren niet scherp. We moesten echt weer inkomen en met 3 nieuwe speelsters in de basis en een keepster die haar eerste wedstrijd speelde was dat ook wel een beetje te verwachten. DESZ kreeg in de begin fase dus de beste kansen alleen maakte ze deze niet af. Na ongeveer 20 minuten begonnen we een beetje te voetballen. Paar goede acties over de flanken door Marina en Fleur maar helaas kwam het niet verder tot 2x schieten op doel.

Ook al hadden de dames uit Zwartsluis de meeste kansen ze gingen er niet in door het harde werken van de Ichelle, Emke, Annelies in de verdediging en op doel Sandra die aardig wat ballen heeft moeten pakken. Dus in de eerste helft werd er niet gescoord.
In de tweede helft sloeg de vermoeidheid wel een beetje toe maar we gingen wel steeds beter voetballen. We gingen verder waar we in de eerste helft mee bezig waren, proberen te tikken en via de flanken een voorzet geven. DESZ had eindelijk door dat hier iets te halen was dus ze gingen meer druk zetten op de bal maar ook op de man. Hier en daar kregen we een tik en kreeg een speelster van DESZ zelfs een gele kaart van de scheidsrechter.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door DESZ. Maar gezien de omstandigheden aan onze kant kunnen we daar wel tevreden mee zijn. Op naar volgende week met weer een bekerwedstrijd op het programma, dit keer thuis tegen Dwingeloo.