Verslag wedstrijd SCE E3- Delfstrahuizen E1 op 28 maart 2015.

De voetballers van SCE E3 weten de spanning er steeds in te houden voor het publiek, wat begon het weer spannend.
Alle spelers waren aanwezig, Sophie en Sam begonnen in de wissel.
Wouter begon meteen met een snelle aanval , maar deze mislukte. Al snel volgde er een actie van Noah en via Wouter werd het snel 1-0….top!!! Er waren vele corners die genomen werden door Ibrahim en Sam. Helaas kwam de 1-1….jammer!  Daarna werd het even erg spannend, want Delfstrahuizen scoorde bijna de 1-2….hoop gedoe voor het doel, maar Sophie trapte de bal hard weg voor de doellijn, geweldig! Bij de rust was de stand 1-1….tijd voor een peptalk, drinken en een stroopwafel.
Vlak na rust was er weer een snelle aanval van Delfstrahuizen , maar Jeremiah wist het te voorkomen met een mooie redding. Helaas was er vlak daarna een blessure van Wouter.
 Er volgde een mooie actie van Sam naar Nick, maar net naast. Toen een actie van Sophie naar Nick….weer naast. Dan maar van Ibrahim naar Nick….weer naast. Wat houden we het weer spannend! Via een corner van Ibrahim, kopte Romeo bijna de bal in, mooi! En dan eindelijk kwam de verlossende 2-1….Sophie had een mooi schot, deze miste net, maar Nick maakte hem mooi af. Hoera! Esther (moeder van Sophie was zo enthousiast met juichen dat ook zij geblesseerd raakte in de dug out ;  ) 
Tamas stond weer heerlijk te verdedigen, heeft heel wat ballen weggewerkt. Top. De 3-1 hing in de lucht en jawel…Romeo kwam mooi langs de lijn met de bal en kon bijna tot aan het doel lopen, zijn schot kwam in het doel via een speler van Delfstrahuizen  3-1….de toeschouwers konden weer iets opgeluchter adem halen. Ibrahim maakte tenslotte nog een mooie 4-1 met zijn linkerbeen.
Helaas kwam Sophie er niet helemaal ongeschonden uit. Een hele pijnlijke enkel, maakte dat ze van het veld gedragen moest worden. Beterschap, Sophie.
Het was weer een leuke wedstrijd! Voor de toeschouwers is het wel leuk als jullie het niet zo lang spannend houden hoor ; ) Jullie hebben top gespeeld, ondanks dat niet iedereen helemaal fit was.
Groetjes Debbie en Sam Smits