URK F6-SC EMMELOORD F4

Een lekker voetbalweertje op sportpark de vormt op urk. Gespannen koppies bij de mannen en dame van de nieuwe coach milan dijk. Het begin van de wedstrijd is het aftasten, en het lijkt erop dat emmeloord nog niet helemaal weet welke goal ze onder vuur moeten nemen. Na 5 minuten is het helaas urk dat de 1-0 scoort. Meteen daarna neemt emmeloord f4 het heft in handen en zet druk op de verdediging van urk. Het overwicht wordt beloont door een mooie goal van jayden. Urk weet het niet meer en mede dank zij schreeuwende gillende moeders gaat emmeloord door en 2 minuten na de 1-1 op 1-2 door een pegel via de paal van timo. Wat een come-back voor de mannen en dame van milan die de zaakjes goed op orde had (behalve de ballen) FF een foutje achterin, en plots uit het niets de 2-2 en gelijk is het rust. Even lekker rusten want van voetballen wordt je wel moe, maar f4 doet het prima. De tweede helft is het urk wat gelijk nor vuuren gaat en binnen 5 minuten is het van 2-2 4-2 voor de urkers. Emmeloord geeft niet op en via Milan wordt de spanning teruggebracht 4-3. De koek is nog niet op want er zijn kansen genoeg op de gelijkmaker die ook dik verdiend zou zijn geweest, maar als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel. Het wordt 5-3 voor urk en de wedstrijd lijkt gespeeld. Timo denkt er anders over gaat goed door en komt alleen op de keeper af en scoort op een zeer goede manier 5-4!!!. Helaas zitten ze bij f4 er compleet doorheen, ze willen nog wel maar het urk wat de eindstand bepaalt op 6-4. Een hele spannende wedstrijd gezien vandaag waar ook volgens urk een gelijkspel verdiend was geweest.TOP GEDAAN F4 OP NAAR VOLGENDE WEEK