VENO F4-SC EMMELOORD F4

Het is vrijdagavond, paniek in de groepsapp. Twee afmeldingen ivm ziekte thiemo en damian zijn er niet bij zaterdag voor de wedstrijd tegen veno uit vollenhove. Gelukkig wil gijs, die normaal keeper is bij de f1 wel meedoen, maar wel als voetballer, want ook f4 heeft een zeer goede keepster genaamd NOA.  Dus met 6 man en 1 vrouw vertrekken we richting vollenhove om daar drie punten op te halen. Het waait wel erg hard, maar het weer is beter dan vorige week toen het in lemmer regende waaide en heel koud was.Het begin is voor veno, emmeloord is nog niet helemaal wakker. en komt dan ook met 1-0 achter door een klein foutje achterin.
Coach Milan ( die een zware nacht achter de rug had) zette gelijk de puntjes op de i, en vanaf dat moment was er maar 1 ploeg die het meeste recht had op de overwinning, en dat was f4. De ene aanval was nog mooier als de ander, en de achterstand werd snel teniet gedaan. Binnen twintig minuten was de 1-0 achterstand in een 1-3 voorsprong omgetoverd, door een geweldige hattrick door jullian
( hattrick betekent 3x achter elkaar scoren). Na de rust denderde f4 door, achterin werd er niks weggegeven door Ramon (de tank) en gastspeler gijs en een zeer goed keepende noa. Jur en Milan heersten over het middenveld en jullian en jayden deden het als spitsenduo geweldig. De eindstand werd op een klinkende 1-6  gezet door goals van milan2x en jayden 1x. Een hele mooie wedstrijd gezien met mooi en leuk voetbal n hele mooie goals. Volgende week de topper, want dan spelen we tegen lemmer. Bij winst nemen we de koppositie over van dat zelfde Lemmer dus komt allen kijken deze gasten verdienen het om veel publiek te hebben.