SCE E5 toernooi Dronten

SC Emmeloord E5 op toernooi in Dronten
Zaterdag 15 juni heeft Sc Emmeloord E5 meegedaan aan een goed georganiseerd toernooi voor E Teams met tegenstanders uit Biddinghuizen, Lelystad en natuurlijk de organiserende voetbal club ASV Dronten. In wedstrijden van 15 minuten bleek het lastig te scoren. De openingswedstijd tegen de plaatselijke ASV Dronten werd met 0-0 gelijk gespeeld, de tweede wedstrijd werd tegen Lelystad met 3-1 verloren,maar met de laatste wedstrijd tegen Biddinghuizen in het verschiet gingen de mannen van E5 voor de overwinning en dat gebeurde ook  1-0. En zo eindigde Sc Emmeloord E5 op de 2e plaats.
Een trouwe supporter.

Competitiewedstrijd De Blesse D1 - SCE D1 donderdag 31 mei 2012

31/05/2012 - Na het gelijke spel tegen  Meppel en de winnaar van het 10 dorpen toernooi,
stond vandaag de laatste  wedstrijd op het programma uit tegen de Blesse.

Vandaag moesten we aantreden, zonder een aantal geblesseerde spelers
Melvin enkel, Luuk gebroken arm, Lucas snee in de voet, en Jason, en Robin
gelukkig konden we beschikken over Tim C1, Noa  en Daan van de E1.
In de 5e minuut speelt Olav de bal door naar Damian, deze bedacht zich geen
moment, en schiet de bal in de goal 0-1 (1e euro verdient).niet veel later
otfutseld  Mark de bal van de keeper  en haalt op de achterlijn uit,
en ja hoor de 0-2  wordt gescoord in de 8e minuut, maar voor we het in de gaten
hadden schoot de Blesse de 1-2 binnen. Een uitbraak van spits van de Blesse
wordt door Quinten op voortreffelijke wijze, door  hem weg gestompt.
Even later is Jeroen op sublieme wijze aan het ballen, hij weet de bal om 4 mensen
heen te spelen, en passt vervolgens de bal op Olav, deze bedenkt zich geen moment,
en schiet de 1-3 binnen in de 17e minuut. Ook Stefan geeft een slimme voorzet op
Mark  en deze schiet in de 20e minuut de 1-4 binnen.
Ook een pracht pass van Tim komt bij Damian terecht, deze kon er net niet bij.
Vlak voor de rust komt  Quinten op precies het juiste moment uit zijn goal, en weet de 2-4 te voorkomen, dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft wordt het al snel duidelijk, dat de Blesse het niet meer zag zitten,
En zeker niet meer  toen Olav in de 5e minuut met een afstandsschot de 1-5 binnenschoot.
Dan is het wederom Damian, die pracht voorzet geeft op Mark, deze haalt
met een vernietigend schot uit en de 1-6 wordt gemaakt in de 15e minuut.
Ian geeft nog even een bal aan Tim, deze schiet net naast de kist.
Een mooie boogbal van Stefan belandt in de handen van de keeper.
In de 20e minuut neemt Stefan een cornerbal, en deze belandt in de goal 1-7.
De Blesse komt nu helemaal niet meer van zijn helft af, en dus ook
Ian weet een goaltje mee te pikken in de 25e minuut 1-8.
Vlak voor tijd krijgt dan toch Dikkertje Dap van de Blesse een corner, maar hieruit