Zaterdag 8-11-2014. SC Emmeloord F1 - Flevo boys f2 - 6-3.

SC Emmeloord F1 - Flevo boys f2 - 6-3.

Allereerst Arnold en Dennis super bedankt. Geweldig. 3 man die de boel aan het coachen en sturen waren. Op strategische plekken rond om het veld stonden ze de boel te coachen. Dit was echt nodig om de jongens wat wakker te krijgen. We begonnen wat slapjes. Maar gaandeweg kregen we meer en meer grip.
We hadden Moessa op de goal staan en super dat hij ook de tweede helft wilde keepen. Nieuw erbij was Milan. Super gevoetbald jongen. Keurig rustig en hard werkend. Blij kan ik u mededelen dat de contract besprekingen voorspoedig zijn verlopen en hij blijft bij ons team. Stean hadden we nu wat meer achter staan en die deed het daar super. Rustig aan de bal.
Heerlijk. Die hadden we daar precies nodig en samen met Jarno en Bilal hadden ze achter alles keurig onder controle. Hugo en Nassim en Brian vormde samen met Milan weer een perfect middenveld en Jazzley in de spits, deed vriend en vijand verbaasd staan door op de juiste momenten de bal ook af te geven.
Leuk was het moment met Nassim. Jazzley had makkelijk zelf kunnen schieten, maar tot groot plezier van zijn opa gaf hij nu de bal keurig af aan Nassim die daar zo van schrok, omdat hij dit waarschijnlijk niet van Jazzley verwachte, dat hij even over de bal stapte. Maar keurig herstelde hij dit, kapte zijn man uit en schoot beheerst binnen.
We hebben als team vandaag perfect voetballend gespeeld.
Met elkaar de overwinning opgeëist. Klasse.
Nogmaals. Dennis en Arnold en ook M'hammed, die moessa perfect coachte, bedankt voor jullie inzet.
Doelpunten vandaag.
Brian 1 x
Nassim 2 x
Jazzley 3 x

Een trotse leider.