Zaterdag 22-11-2014 veno F1 - SCE F1. 6-2


6-2 verloren. Reden? Simpel. Keeper die e pupil is. Een andere speler die e pupil is. En dat Poolse meisje.
Voor de rest gelijkwaardig.
Wij pingelen alleen nog te veel.
Dat Poolse meisje speelt terug op hun laatste man. Onze verdediger vergeet het Pools meisje en gaat achter de bal aan. Laatste man speelt terug op Pools meisje en die loopt zo het halve veld over. Zo simpel.
4 tegen doelpunten hadden niet hoeven zitten. Hun keeper loopt uit en Gijs is een lijn keeper. Niets aan te doen. Extra compliment voor vechtlust Hugo moessa die twee knalden er in. Verder heeft het gehele team gevochten, maar het verschil is echt te groot. Hun spelen gewoon terug op hun keeper en hun verdediging loopt direct een half veld naar voren en die keeper schiet zover uit dat de bal weer bij ons goal is. Bij ons blijft alles staan kijken hoe Gijs uitschiet en de bal komt niet weg. Daardoor komen we niet aan voetballen toe. Blijven trainen jongens en vooral goed luisteren naar Arnold.
Onze doelpunten waren een van Nassim uit een prachtig genomen strafschop die Brian kreeg omdat hij onderuit gehaald werd net toen hij zich eindelijk helemaal vrijgespeeld had. Gaaf was dat de fors geraakte Brian tegen mij zei, toen ik hem vroeg of hij zelf de strafschop wilde nemen. Nee laat Nassim hem maar nemen.
Tijdens de training hebben we op strafschoppen getraind en was Nassim uitgeroepen tot onze penalty nemer en daarna Bryan als nassim hem een keer gemist heeft.
Het tweede doelpunt maakte Jazzley.
Het was bij hun altijd echt vol in hun strafschop gebied. Door hun snelle mensen verdedigen ze daar met hun allen en vallen ook aan met hun allen.
Gevolg is dat er zowat niet door heen te komen is. Jazzley moest wel 4 man passeren om eindelijk de bal langs de keeper te kunnen schieten en onze tweede tegentreffer te kunnen aantekenen.
Brian was er een paar keer heel dicht bij, maar schoot net over of naast.
Het is ondoenlijk om in een zo vol strafschop gebied de bal nog rond te spelen, maar ook ondoenlijk om 5 man te passeren. We hadden gewoon van afstand moeten gaan schieten.
Al met al weer een leerzame wedstrijd en we hebben in elk geval flink aan ervaring gewonnen.

😜😜😋
De leider.