Mark, Luuk, Mike
                                            Merijn, Robin, Stefan,

In de wissel:                      Lucas, Iwan en Roy

Geblesseerd:                     Jason en Han.

Na de uitstekende overwinning op Flevo Boys B3, vandaag weer een spektakel dit keer tegen medekoploper Urk B3.
Aftrap: 14.30 uur

Gelijk na het aanvangsignaal een uitbraak van Urk  de nr 15 van Urk krijgt kans op de openingstreffer,
Nadat SCE poging deed de bal weg te werken is het de nr 9 van Urk die de paal treft. SCE komt er in de beginfase mee weg. In de 5e minuut een voortreffelijke bal van Chris op Merijn, de keeper  van Urk pakt de bal buiten de 16 mtr. Dus een vrije trap voor SCE. Luuk neemt de vrije trap, en de bal gaat maar net over. Vervolgens is het Robin die een mooie voorzet geeft op Luuk , de bal schampt de paal en de keeper dus SCE krijgt een corner. Luuk geeft de bal scherp voor op Mike, echter hij schiet op zijn beurt in het zijnet. Niet veel later is het Mark die mooie pass geeft op Mike, Mike haalt uit, maar de keeper vangt de bal. In de 16e minuut krijgt Urk een corner, maar deze bal wordt simpel gevangen door Tim. Natan neemt vervolgens de bal mee naar voren , Robin en Merijn krijgen het net niet voor elkaar de juiste knal tegen de bal te geven, waardoor nog steeds de voorsprong uitblijft. Een corner genomen door Stefan komt via Koen bij Merijn, maar de kopbal die daarop volgt mist kracht. Een combinatie tussen Luuk, Merijn en Stefan wordt net naast geschoten. Inmiddels zijn we in de 30e minuut belandt, er wordt nu over en weer niet al te best gespeeld, het is met vlagen drakenvoetbal. Natan ligt op de grond heeft wat last, wordt opgelapt en hij doet het weer. Niels wordt nog even getoucheerd, uit de vrije trap die volgt komt geen doelpunt voort.  Dan een prachtig kunststukje wordt opgevoerd door Mike, hij geeft de bal schitterend op Robin en die op zijn beurt op Merijn, helaas kwam de laatste net niet tot een uithaal  Het fluitsignaal klinkt voor de rust, misschien een licht voordeel voor SCE, de stand is echter nog steeds 0-0.

In de 2e helft maken Stefan en Mike plaats voor Lucas en Iwan. Het is weer SCE, dat gelijk de aanval zoekt, een lob van Robin gaat net over.  In de 4e minuut geeft Koen de bal aan Luuk deze geeft een zeer scherpe voorzet op Robin en jawel met een simpel rolletje vliegt de bal het doel in. De lang gehoopte
1-0 is een feit. Urk komt hierna gelijk terug met een gevaarlijke aanval, zelfs Chris moet alle zeilen bijzetten en weet de bal nog net tot corner te tikken. Een vrije trap net over de middellijn wordt door Urk niet goed afgemaakt en Tim vangt simpel. Koen legt de bal voortkomend uit een corner goed voor op Iwan en deze kopt op zijn beurt de bal net over. Vervolgens weet Merijn een bal te ontfutselen bij een verdediger en passt de bal door naar Iwan, ook deze bal gaat er niet in. Urk komt er weer eens uit en Mark weet na hard  werken de bal weer in bezit van SCE te krijgen  en geeft gelijk weer goeie bal naar voren. Iwan pakt de bal speelt door op Robin deze geeft weer af op Merijn, de keeper was er helaas net iets sneller. In de 16e minuut gaat Niels eruit en komt Roy na een opgeknapte blessure weer de grasmat van SCE betreden. Even later wordt Iwan getackled (doorgebroken speler), vrije trap rest.
Mark  maakt plaats voor Mike. Door fantastische inzet van Iwan wordt de keeper van Urk bang, en schiet de bal over de zijlijn. Urk wil nog wel graag, maar het lukt ze maar niet tegen onze verdediging.
Lucas, Chris Koen Natan.  Een pracht voorzet van Mike komt bij Roy, in zijn enthousiasme schiet laatstgenoemde huizenhoog over`. In de 26e minuut maakt Merijn plaats voor Stefan. Wat erg opvalt is, dat het middenveld veel wordt overgeslagen, en er veel lange passes zijn van achteruit. Roy omzeilt een speler van Urk en geeft de bal naar voren 2 uitgebroken spelers van SCE zijn weg, wie is er eerst bij de bal SCE of keeper van Urk. De laatste is er eerder, dus gevaar  is voor Urk geweken.
Inmiddels zijn we in de 28e minuut aangekomen. Een uitbraak van Urk eindigt in een snoeihard schot tegen de rechter doelpaal  de bal kaatst weer terug in het veld, Lucky us.
Het wordt de laatste 10 minuten nog erg zwaar voor SCE, met man en macht moet het elftal knokken om Urk van de gelijkmaker af te houden. Een pass van Stefan komt bij Roy  en even later ook bij Iwan, vergeten echter beiden de bevrijdende treffer binnen te tikken. Luuk geeft nog een fluwelen pass op Mike deze wil voor zetten, maar de bal is gelijk al achter de lijn, jammer. Nog 6 benauwde minuten te gaan. En weer een mooie onderonsje tussen Stefan, Luuk en Iwan het schot van Iwan was net te slap.
Vlak voor tijd krijgt SCE nog een corner  Iwan kon er net niet bij en de keeper vangt ook deze bal.
Nog een vrije trap en corner volgen voor SCE, maar dan in de 44e minuut klinkt daar het bevrijdend fluitsignaal
De wedstrijd is ten einde we winnen met 1-0, en doen deze week dus echt goeie zaken door van beide naaste concurrenten Flevo Boys en Urk de volle winst binnen te halen super gedaan. Dit smaakt naar meer. Oh ja, Frank er waren dit keer echt rond de 100 toeschouwers wel iets minder dan de 200-250 bij Flevo Boys ha,ha