SC Emmeloord D1-Bant D1: 8-3

Zaterdag 8 november stond de wedstrijd tegen Bant D1 op het programma. Op een zonnig hoofdveld begon de wedstrijd om 10.30 uur onder de aanmoedigingen van opnieuw vele supporters. SCE begon scherp aan de wedstrijd en al na drie minuten is het raak. Na een goeie pass van Thijs schiet Jesco op de keeper en is de rebound voor Souffian, 1-0! Hierna golft de wedstrijd op en neer en komt Bant beter in het spel. Ze worden sterker en de achterhoede onder aanvoering van Aaron heeft het moeilijk. Na opnieuw slordig uitverdedigen komt de bal voor de voeten van een speler van Bant en zijn schot is onhoudbaar voor Robert, 1-1. Hierna drukt Bant door en een nieuwe tegengoal hangt in de lucht, maar daar is plotseling Thijs. Zijn diepe bal op Mark is prima en Mark maakt het koelbloedig af, 2-1 voor SCE!

Plotseling lukt alles bij D1 en moet Bant achteruit en binnen een minuut is het 3-1. Doelpunt Souffian die een mooie aanval soepel afrondt. De wedstrijd is volledig omgedraaid en SCE drukt door... Na een combinatie tussen Kevin en Mark belandt de bal opnieuw bij Souffian op de voet, 4-1!

In de rust wordt de spelers duidelijk gemaakt dat Bant gelijkwaardig is ondanks de ruime voorsprong en dat er scherp begonnen moet worden aan de tweede helft.

En inderdaad de tweede helft een scherp SCE. Na een pass van Twan op Thijs schiet de laatste hard op de goal, de keeper stopt de bal maar opnieuw is de rebound voor Souffian, 5-1. Een snelle uitval van Bant zorgt helaas voor de 5-2.
Onze jongens knokken voor wat ze waard zijn en na een individuele actie van Youri is het 6-2. Het vele publiek staat op de banken en zelfs de wave wordt gesignaleerd!!! Joy zorgt voor de 7-2 na een prima een-tweetje met Thijs en dan is Bant weer aan de beurt. Een mooie aanval zorgt voor de 7-3 maar het slotakkoord is voor ons. Thijs maakt de 8-3 en zorgt hiermee voor een mooi einde van een leuke pot voetbal.

Compliment voor dit team, genoten van het voetbal en jullie inzet. Maar bovenal zie je dat het een vriendenteam is waar iedereen voor iedereen werkt! Klasse mannen, hou dit vast.
Tot slot een bedankje voor de vele ouders, opa's en oma's voor jullie trouwe aanwezigheid en steun.