Afwezig Djurre en Dennis
Meilo van D2 mocht invallen

Op deze zonnige zaterdagmorgen gingen we vrolijk op weg naar Koekange
om om half elf te beginnen aan de wedstrijd. Gelijk gingen de mannen volop in
de aanval en niet zonder resultaat. Binnen twee minuten was daar de eerste corner genomen
door Mark met mooi schot op  Souffian en het eerste doelpunt was een feit.
Ook Vitesse probeerde een schot op te doel te krijgen maar helaas voor hun was daar Robert
die de bal keurig over het doel wist te krijgen. Gelijk weer in de tegenaanval en ditmaal was het Yoeri die
de bal prima wist voor te leggen en weer is het Souffian die hem met een prachtig schot in het net weet te krijgen.
Net voor rust is er een corner prachtig genomen door Mark en wij aan de zijlijn dachten dat Yoeri hem erin schoot
maar het bleek toch Mark te zijn die vanuit een corner het doel wist te bereiken 0-3. Dit was tevens de ruststand.
In de kleedkamer is vast een praatje gehouden dat ondanks de stand die voor SCE positief was er in het spel
nog wel wat verbeterd kon worden. Na de rust zag het spel er rustiger en beter uit.
Gelijk na de rust was het wederom Souffian die na een super mooie voorzet van onze invaller
Meilo de 0-4 kon maken.  De 0-5 was al gauw een feit door een mooie voorzet van Ismael werd het net weer bereikt door
Souffian.  Ismael had toen wel bedacht dat hij ook maar ging scoren want hij bleef lopen en scoorde een prachtig doelpunt 0-6.  Robert had niet al teveel te doen en af en toe kreeg hij een terugspeel bal. Voor Vitesse die 3 wissels gelijk erin deed als laatste poging om toch ook te scoren maar helaas voor hun bleef het doel van Robert schoon.
Corner voor Sce die Thijs nam was een prima gelegenheid voor Meilo om als invaller te laten zien dat hij ook kan scoren 0-7.
Met een lang afstandsschot wist Thijs ook het doel te bereiken 0-8 dit was tevens de eindstand.
Nu heb ik eigenlijk alleen de mensen geprezen die hebben gescoord of een prima voorzet wisten te geven.
Maar ook Aaron, Joy, Kevin Jesko, Gijs en Twan hebben erg goed gespeeld want mede dankzij jullie bleef het doel leeg voor Vitesse. Kreten als snelheid, vastbijten, opvreten kwamen regelmatig voorbij
Mannen van D1 wij als ouders hadden weer een mooi potje voetbal om naar te kijken top!!

Graag ook een dankwoordje voor de leiders top gecoached!!