Zaterdag 1-11-2014. SCE F1 - SVM F1 - 4-3

Zaterdag 1-11-2014. SCE F1 - SVM F1 - 4-3.

Vanmorgen moest SC Emmeloord F1 tegen de F1 van Marknesse. De F1 van Marknesse stond op de derde plaats en ze konden hun borst nat maken.
Maar met een hoop geknok en zweet en tranen stond het toen de scheidsrechter voor het einde floot door een doelpunt van Jazzley moessa en Hugo 3-2.
Lekker.
Maar toen kwam de scheidsrechter. Hij was tijdens de rust vergeten zijn tijd uit te zetten en er moest nog 5 minuten gespeeld worden.
Vond het een beetje lullig om te zeggen, je heb afgefloten het is klaar.
Dus. De jongens weer het veld ingestuurd en oei oei. Wij dachten. Pffff we moeten nog en Marknesse dacht. We kunnen nog. En het leek wel of er stroop in de tandwielen zat. Voor we het wisten stond het 3-3 en Marknesse stoomde door. Maar gelukkig werd Jazzley hard onderuit gehaald en uit die vrije trap scoorde Brian de winnende 4-3 en dat gaven onze knokkers niet meer weg.