Flevoboys F8 - SC Emmeloord F2

Vandaag mogen we aantreden tegen de buren. Dat willen we natuurlijk graag winnen J. Het is koud  maar de spelers hebben er veel  zin in. Onze keeper Storm kon er vandaag helaas niet bij zijn, maar Fleur was de 1e helft een prima vervanger . Emmeloord is goed op dreef en gaat enkele malen gevaarlijk richting het doel van Flevoboys. Vooral Daan probeert het doel te bestoken. Ook Nick krijgt een paar kansjes, maar hun keeper  weet de bal goed tegen te houden. SCE komt steeds dicht bij en Daan schiet van afstand nog eens hard over  en van 16 m hard op de paal. De bal wil er alleen net niet in … Gelukkig hielp Flevoboys ons een handje door de 0-1 in eigen doel te schieten. Niet lang daarna start Daan van eigen helft en rent het hele veld over. Daarna schiet hij de bal van afstand goed in het doel: 2-0! Tijd om te rusten.

Fleur geeft de 2e helft de keepershandschoenen door aan Nick. Na rust begint Flevoboys wel wat beter  te worden en dit resulteert al snel in de 1-2. De kansen gaan nu over en weer en het begint behoorlijk spannend te worden. Er wordt goed verdedigd; zeker Lucas en Julio laten niemand voorbij komen. Kars zet ook nog eens goed door en weet de bal goed voor te zetten. Helaas ziet er weer een verdediger tussen zodat we niet goed op doel kunnen schieten.  Marijn is vandaag weer op het hele veld te vinden om de bal af te pakken en onze aanvallers op scherp te zetten . Toch kunnen we niet voorkomen dat Flevoboys de 2-2 maakt. Het lukt het ons helaas niet om in het laatste deel van de wedstrijd de winnende goal te scoren. Iedereen heeft vandaag weer heel goed zijn beste gedaan! Op naar de wedstrijd van volgende week: Wederom tegen Flevoboys, maar nu de F5.