Zaterdag 26-9-15 Vhk F1 tegen sce F1 0-5

Heerlijk. Vanmorgen om 10 uur in Sint jansklooster voetballen tegen de F1 van vhk. Van het begin af aan zaten we er bovenop. Sverre en Timo hadden het achter goed in de hand. In het midden speelde moessa een super wedstrijd en samen met Stean en Hugo waten ze heer en meester en vooral wat vechtlust en voetballend vermogen.
Vhk kreeg niet eens de kans om te voetballen. Het was moessa die de 1-0 maakte en jazzley die op een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd loopt heeft er vandaag 3 gemaakt. En Hugo nam de 5e voor zijn rekening. Doelpunten maken kan je pas als je sterker bent op het middenveld. En dat waren we. Vooral Nick was vandaag heerlijk brutaal en lastig. Een vlo in een bos krullend haar was hij. Heerlijk lastig en strooide met lekkere ballen. Jazzley knokt voor altijd lekker en werd zelfs even gewisseld omdat hij het knokken te letterlijk nam.
Maar deze vechtlust maakte dat Juul weinig kreeg te doen. Maar uit zijn geweldig strakke en verre uittrappen konden wij steeds weer her spel snel verleggen en daar had vhk absoluut geen antwoord op.
Flevo boys f2 heeft gelijk gespeeld tegen Urk en hierdoor staan we nu lekker bovenaan. Goed gedaan. Compliment aan moessa voor mij de man of the match.

Een trotse leider.