Het weer zag er overdag niet zo best uit , met fikse onweersbuien en donkere wolken overdag.
Gelukkig knapte het weer tegen de avond op en bleek het prachtig voetbalavond en goed weer te worden.
SCE E2 speelde een inhaalwedstrijd voor de bekertoernooi tegen VENO E2.
Wedstrijd ving aan om 18.15 uur op het hoofdveld van SCE.
In verband met schoolkampen van enkele spelers uit de E2 zijn de openstaande plaatsen ingevuld door Jeremiah en Koen.
De ploeg bestaande uit Tamas, Jorit, Jimmie, Yesser, Nick, Remon, Salatin, Jasier ,Noa en natuurlijk Koen en Jeramih hadden er wel zin in.
Na het aftasten van elkaar bleek al snel dat onze jongens elkaar goed konden vinden en de betere ploeg was.  Maar om te winnen moeten wel doelpunten gemaakt worden en dat gebeurde dan ook na ongeveer 5 minuten gespeeld te hebben, scoorde Jimmie na een mooie aanval 1-0.
VENO liet dat niet op zicht zitten en gelukkig was het onze keeper Jeramaih die de doorgebroken VENO speler van scoren kon afhouden.
Onze jongens kwamen steeds beter in de wedstrijd, met een sterk spelende Koen op het middenveld
sterk positiespel en goed samenspelen kon het niet uitblijven dat het volgende doelpunt eraan kwam.
Bij een hoekschop van Koen kopte Yesser de bal in het net naar de stand van  2- 0 .
Opnieuw scoorde Yesser na een mooie aanval van de linkerkant waardoor Yesser vrij voor de keeper kwam te staan en zijn 2e doelpunt pakte 3-0.
Yorit kreeg een mooie kans maar met een mooi hard schot schoot hij de bal over het doel.
 Na de rust en adviezen van het kader gingen onze jongens enthousiast door en een mooie aanval over links werd op maat de bal door Tamas voor het doel neergelegd waar Jimmie vrij stond en de stand op 4-0 maakte.
Een snelle counter over links via Koen zorgde voor 5-0 Yesser maakte zijn 3e doelpunt .
Een beauty van een aanval, 1 uit het boekje. Ging via Janetine , speelde naar Jorit , Jorit maakte een 1- 2 tje naar Janetine die een mooi doelpunt maakte en de scoren op 6–0 bracht.
Janetine scoorde enkele minuten later ook de 7-0 na een schot van Koen die eerst door de VENO keeper gestopt werd.  Een tegencoal 7-1 maakte de tegenstander met een onhoudbaar schot  . Een beloning voor het harde werken voor de jongens uit Vollenhove .
Doelpunt nummer acht ging door het midden via Jimmie naar Yesser die zijn 4e kon noteren 8-1.
het negende doelpunt werd gemaakt door de hardwerkende Koen, een beloning die hij verdiend had 9-1.
Het neutrale publiek, die af en toe de dames aanmoedigden hoopte natuurlijk op 10 doelpunten , maar helaas zij moesten tevreden zijn met 9 mooie doelpunten.
De jongens hebben een geweldige wedstrijd gespeeld, hard gewerkt , goed samenspel en maken grote stappen vooruit.  Op naar de volgende wedstrijd op 5 september , tegenstander is  RKO E 1, de eerste wedstrijd voor de competitie.
Bij voorbaat mijn excuses voor het tikken van verkeerd gespelde namen , helaas zijn mij die nog niet goed bekend .