SC Emmeloord, F2G - Tollebeek F2

Verslag SC Emmeloord, F2G - Tollebeek F2  [7-0]

-->
Na een stevige bui en een poos wachten op de scheidsrechter konden we onze voetbalkunsten eindelijk weer eens op het gras laten zien. De Tollebekers openden direct met een gevaarlijke aanval maar speelden vervolgens niet goed over, zeg samen als team. Het deed ons denken aan het Nederlands elftal.
Onze jongens pakten de draad goed op, speelden goed over en zagen na een paar minuten Milan de score openen.
Even later stond Bjorn op, ging even een paar keer mee naar voren en schoot er 2 in. Hij maakte direct een eind aan de spanning en aan eventuele illusies van de Tollebekers. Tussenstand 3-0.
In de 2e helft bleven onze jongens druk zetten en lieten ze Tollebeek amper aanvallen of uitkomen, Alban en Bassim maakten 4-0 en 5-0 en Milan rondde de eindstand met een onzuiver hattrick af op 7-0.
Tollebeek kreeg nog wel een penalty maar deze ging er op miraculeuze wijze niet in!
In de penalty shoot-out lukte het hen een stuk beter, gelukkig maar want met het oog op Urk F4 kan het doelpuntensaldo wel eens belangrijk worden. Dan moeten we wel minstens één keer winnen van Urk.
Het is duidelijk dat dit de te kloppen ploeg is, willen we weer kampioen worden.