Sce F1 tegen Urk F2 zaterdag 12 sept.

We moesten vandaag voor de competitie tegen Urk f2. Een sterk team uit de eerste klasse, waar we verleden jaar al onze handen vol aan hadden.
Vandaag ook nog eens zonder Stean.
We zijn vanuit een goede verdediging gaan spelen. Julian keeper. Sverre en Tiemo achter en daarvoor direct Moessa Nick en Hugo als man achter onze spits jazzley. Rafi begon als wissel.
Van af het begin hadden we het betere voetbal, maar pas na een minuut of 10 maakte jazzley de 1-0 en dat gaf iets meer rust. Na een minuut of 15 maakte Hugo een mooie actie en gaf een lekkere pass op jazzley die een paar man uitspeelde, kapte en draaide en tot grote opluchting van mij de 2-0 maakte.
Vlak voor het einde van de eerste helft kregen wij een corner die Hugo er in een keer inschoot. 3-0 tegen Urk. Heerlijk. In de rust met elkaar de boel doorgenomen. Sverre speelde achter een perfecte pot voetbal. Julian redde een paar fantastische ballen. Nick en Hugo hadden flink wat werk verzet en Tiemo keek zo sip en vind dat achter spelen zo niets, dat ik jazzley en Sverre achter heb gezet. Het leuke is dat het woord achter spelen zo'n lading heeft op spelers. Ik wil midden voetballen. Begrepen ze nu maar dat midden mee naar voren en mee naar achteren is.
Helaas mee naar voren gaat prima, maar mee verdedigen is wat niet gedaan word. De tweede helft was overleven. En dat hebben we prima gedaan. Urk maakte 3-1 en vlak voor tijd 3-2. Daarna gingen we weer voetballen en de 3-2 overwinning is nooit in gevaar gekomen. Rafi had nog een mooie actie, maar trof de paal.
Sverre en Julian jullie hebben het super gedaan. Jazzley mooie doelpunten en lekker gebikkeld, maar pingelen doe je voor en niet achter. Anders was het 3-1 gebleven. Jullie hebben het met elkaar super gedaan. Er stond een team en dat team was gezamenlijk sterk genoeg om Urk te verslaan. Nick Rafi Moessa Tiemo en Hugo je bent een heerlijke knokker. Ik ben trots op jullie.
Omdat ik het zo druk had met alles goed te doen heb ik helaas geen foto's van de wedstrijd en ik mis de vader van Jarno die altijd films en foto's maakte.