Sce F1

Woensdag bekerwedstrijd gespeeld tegen Ruinerwold F1 en vandaag tegen Olde Veste f2.
Weer twee goede wedstrijden gespeeld waarin de mannen veel hebben geleerd.
Ruinerwold en Sce waren erg aan elkaar gewaagd en het was een spannende wedstrijd waarin Ruinerwold aan het langste eind trok 1-4 winst.
Vandaag de wedstrijd tegen Olde Veste, jammer genoeg was Rafi afwezig waardoor we 1 wissel hadden.
Sce begon goed aan de wedstrijd en zette vroeg druk. Hierdoor hielden we de tegenstander ver van de goal af en had onzé keeper Julian weinig te doen. Gelukkig werden er ook nog penalty's genomen en hierin kon hij zich onderscheiden.
Waneer Olde Veste wel in de aanval ging stonden daar altijd nog Sverre en Jazz.
Op het middenveld werd er hard gewerkt door Hugo, Moussa, Timo en Stean en zij speelden de bal telkens goed naar Nick onze spits.
In de tweede helft was Jazz de spits.
In de eerste helft kwamen we op 1-0 voor door een goede individuele actie.
De eerste helft hielden we goed stand en misten nog een aantal kansen op de 2-0.
In de tweede helft gingen we op de zelfde voet verder als de eerste en maakte snel de 2-0 na een goede pass vanaf het middenveld.
Kans op kans volgende maar niet de 3-0. Sce bleef druk zetten en bleef op zoek gaan naar de 3-0 die gelukkig ook kwam. De eindstand was dit tevens ook.
Een goede wedstrijd waarin we weer zijn gegroeid, volgende week starten we met onze eerste Comp wedstrijd thuis tegen Urkf2 .
Waneer we weer een goede inzet tonen moeten we hier ook een goed resultaat tegen neer kunnen zetten