Tollebeek E2 - SC Emmeloord E2

Vanmorgen gingen we uit voetballen tegen Tollebeek.
Binnen de eerste 5 minuten hadden we al 4 kansen gehad maar we konden het doel nog niet goed vinden. Met 10 minuten speeltijd hadden we het doel gevonden en stonden we , na een heel mooi en goed samenspel van Yassir naar Jimi en van Jimi naar Yesser,  voor met 1-0!
De jongens zijn wakker.
Met 15 minuten had Tollebeek een kans op het doel maar door onze redder Remon ,  die de bal van de doellijn af haalde was het geen doelpunt. Met 4 minuten voor de rust was het Sadattin die het doel ook kon vinden en was het 2-0!

Rust.
Na nog wat aanwijzingen van de trainers gingen we de 2e helft in...

We waren nog maar net aan de 2e helft begonnen toen Nick een mooi doelpunt maakte ... 3-0!
2 minuten later maakte Jimi een 4-0!
Tollebeek heeft nog geprobeerd te scoren maar daar stond Remco in het doel en had Tollebeek geen kans meer.
Yesser maakte nog een 5-0!
En door  een goed samenspel tussen Yesser en Yassir werd het 6-0!
Yesser maakte het nog even snel 7-0!  Uiteraard  kon Jorrit niet achterblijven en maakte het laatste doelpunt... 8-0!!

Wat een mooi samenspel en wat hadden wij als ouders een plezier om naar onze boys te kijken !!