Veno F1 Emmeloord F1 3-4

Vandaag moesten we tegen Veno Vollenhoven heerlijk. De F1. Jazzley heerlijk. Hij heeft ooit waarschijnlijk ernst happel gehoord met Voetbal is oorlog.
Die voert dat letterlijk uit. Wat een vechtersbaas is dat. Volwassenen stonden hem uit te schelden. Hahaha heerlijk. Maar we hebben met 3-4 gewonnen.
Van der gijp zei. Ik kan in de kleedkamer, als iemand naar de wc loopt al zien of hij kan voetballen of niet.
Dat heb ik met scheidsrechters.
Als je de F1 moet fluiten en je heb een volledig scheidsrechters tenue aan inclusief 6 ballpoints met een gele en rode kaart in je borstzakje, dan weet je het al. Die kan niet fluiten. En dat klopte precies. Hahaha wat een mafkees. Floot werkelijk alles tegen en niet een keer voor ons. Maar goed. Daar heb je mee te maken. De kinderen trokken zich er weinig van aan en bleven uitstekend voetballen. Ik vond onze keeper Julian absoluut de man van de wedstrijd. Wat hield die ons in de wedstrijd. Het eerste doelpunt kwam door een snelle verre uittrap van hem. Daardoor kon jazzley scoren.
Hij redde aan het eind van de wedstrijd een paar zekere doelpunten en tikte in de laatste minuut een bal uit de kruising, terwijl al het vollenhoven publiek al aan het juichen waren. Klasse Juul.
Hugo kopte een bal er grandioos in. Super trots op dat mannetje. Ook nu weer schoot Hugo een corner er in een keer in en samen met jazzley namen ze beide met 2 goals de doelpunten voor hun rekening.
Sverre en Timo hebben achter een puike wedstrijd gespeeld.
Moessa en Nick zorgde voor een sterk middenveld en Stean heeft echt zijn benen onder zijn lijf uit gelopen. Wat een vechtersbazen. 1e klasse en dan 2 wedstrijden 6 punten. Goed bezig. Ik ben trots op jullie.