SC EMMELOORD F4-VV LEMMER F3

Zaterdag 4 april 2015. Een heuse topper staat op het programma. De nummer 1 tegen de nummer 2. Het belooft wat te worden.
Veel publiek langs de kant een goede scheidsrechter, spelers die er klaar voor zijn, dus wat kan er fout gaan. Jur en Noa zijn er helaas niet bij, maar Gijs wil wel meedoen en mag gelijk op doel staan. Emmeloord start zeer sterk, en gaat gelijk naar voren. Lemmer word onder druk gezet, en de kansen komen van Milan Jayden Ramon en Damian, maar die missen de mooiste kansen. Het voetbal is heel goed, maar ja als je geen doelpunten maakt kan je niet winnen. En dan haverwege de eerste helft gebeurt er iets, wat er in voetbal wel vaker voorkomt. Lemmer breekt uit en scoort 0-1. Zeer onverdiend maar ja niks aan te doen. Emmeloord gaat gewoon verder, maar dit keer staat de paal in de weg en Ramon kan niet scoren alleen voor de keeper. En ja hoor Lemmer komt voor de tweede keer op onze helft en het is 0-2. Vol ongeloof bij vaders en moeders ooms tantes oma,s en opa,s. Hoe kan dit gebeuren??? In de rust interim coach Eddy  zegt dat de mannen alles goed doen maar vergeten 1 ding........ doelpunten maken, want we hadden met de rust gewoon met 6-2 voor moeten staan. Na de rust een ontketend emmeloord. Wederom alleen aanvallen van F4, ze spelen alles of niks. In de eerste minuten van de tweede helft gaat Jullian goed door, en maakt de 1-2. De toeschouwers blij spelers blij, en twee minuten later is het zelfs 2-2 door een goal van Jayden die gewoon goed oplet en in het lege doel schiet. Sportpark ervenbos ontploft. Lemmer is rijp voor de sloop, want bij winst kon F4 de koppositie overnemen van datzelfde lemmer. Emmeloord gaat door met aanvallen, maar als iedereen naar voren gaat vergeten we dat we ook weer terug moeten om te verdedigen, en bam 2-3 voor lemmer. Gaat F4 dan onverdiend verliezen?? De mannen zijn op, ze willen allemaal wisselen, er komen pijntjes maar er zijn geen wissels we hebben maar 7 man dus doorgaan schreeuwt alles en iedereen van F4. Jullian trekt nog 1x ten strijde en ............ ja hoor daar is de dik verdiende 3-3!!!!. Dit voelt als een overwinning.De mannen hebben gewerkt al paarden grote klasse heren hier kan je trots op zijn. Volgende week urk, en daar hebben we nog een appeltje mee te schillen, want daar werd onterecht verloren. Op naar volgende week, maar nu eerst genieten van een lekker paasweekend.