Wedstrijdverslag van zaterdag 18 april SCE F3 tegen Flevo Boys F13

Terwijl het zonnetje scheen en de ouders langzaam wakker werden langs de lijn, trapten onze kanjers om 1 minuut over 9 af tegen Flevo Boys F13.
Dat die goed uitgeslapen waren bleek wel toen na twee minuten de eerste goal gemaakt werd door Nick.
Een paar minuten later breekt Sverre uit en tikt de tweede goal er in. Flevo Boys F13 komt maar niet weg bij eigen doel, tot de nummer 5 van Flevo Boys ineens weet uit te breken richting Janita. Ver komt hij echter niet, Sverre pakt de bal af en we zijn weer terug op de helft van de tegenstander. Vlak daarna volgt een tweede poging, mooi afgestopt door keeper Janita.
Ook Jesper is vandaag goed op dreef en laat mooi voetbal zien, helaas wordt hij ook een keer akelig getackeld, wat hem dan wel weer een vrije trap oplevert. Jesper schiet richting de goal, raakt de lat en schiet direct nog weer een keer, weer op de lat. Een doorzetter is hij zeker, jammer alleen dat die lat in de weg zat ;). Siebren en Bjorn verdedigen vandaag en verdelen het spel steeds beter over het veld.
Sverre wordt nog een keer klemgelopen tussen een paar van de tegenstanders, een pijnlijk moment, een vrije trap en de bal is weer geheel aan SCE. Één minuut voor de rust probeert de tegenstander nog 1 keer de bal in onze goal te krijgen, prachtig gestopt door Janita.
Dan is het rust.

Na de rust lijken de jongens nog meer gedreven. Al na een minuut waagt Jesper een mooie poging, maar mist. Alban lukt het wel en tikt de bal met links mooi in; 3-0.
Bjorn tackelt een tegenstander en red zo een uitbraak, gelukkig zwijgt de scheidsrechter. Bassim scoort 4-0, de goals volgen elkaar nu vlot op. Sverre speelt op Alban, een mooie actie maar helaas niet raak. Jesper loopt mooi vrij, een echte teamspeler. In de 8e minuut van de tweede helft loopt Alban de 5-0 er in. Dan in de laatste 4 minuten gaat het ineens razendsnel. Terwijl 5 voetballers van de tegenstander wat versuft staat te kijken loopt Nick de 6-0 er zo in. Alban komt daar achteraan met 7-0, zijn derde doelpunt deze wedstrijd. Twee en drie minuten voor het einde scoort Nick de 8-0 en 9-0, waarmee hij maar liefst 4 doelpunten heeft gemaakt in deze wedstrijd.