wedstrijdverslag SC Emmeloord D1 tegen DESZ D2

25-04-2015: SC Emmeloord D1 thuis tegen DESZ D2
1e helft:
Goed begin, bijna meteen een mooie kans te scoren, maar deze wordt niet benut. Na een paar minuten corner voor DES, gelukkig het blijft 0-0. Na ca. 5 minuten scoort DESZ toch hun eerste punt. Jammer, maar er kan nog veel gaan gebeuren. Weer een paar kansen voor DESZ. De wedstrijd verloopt nogal rommelig. Opnieuw kans voor DESZ, mooi gestopt door Robert. Corner, weer een redding van Robert. Vlak voor de rust krijgt Gijs nog een mooie kans, jammer de keeper gaat dwars liggen. Tussenstand 0-1.
2e helft:
Na zo’n 10 minuten ziet Thijs kans voor de gelijkmaker 1-1, wordt de 2e helft voor ons? Vrij vlot daarna een mooie kans voor Jesco, net geraakt door de keeper, corner. Even later scoort Thijs onverwacht opnieuw door een mooi afstandsschot, 2-1. We staan voor! Er volgen prachtige acties van Joy, een schot van Mark maar krijgt de bal er niet in. In de 58e minuut ziet Jesco nog kans een ogenschijnlijk zinloos schot richting doel te schieten, Jammer tegen de paal. Het blijft tot het einde wat heen en weer trappen van de bal en het blijft 2-1. Gelukkig hebben na een paar nederlagen weer gewonnen en staan (kort) even tweede op de ranglijst van deze competitie. Jongens zet hem op bij de volgende wedstrijd tegen Creil.