Genemuiden F7-SCE F2

4 april

In alle vroegte verzamelden we op het parkeerterein van SCE. Met een krappe selectie door de afwezigheid van Storm en Ayuub vertrokken we naar Genemuiden. In onze oranje uit-shirts mochten we de groene kunstwei in. Kars als vervanger van Storm op doel. Genemuiden had nog geen enkele wedstrijd gewonnen, waren een kop kleiner, de supporters hadden koffie, de zon brak door... kortom het zag er gunstig uit!
Maar het mocht niet baten, ondanks een fantastische inval keeper, gingen we met 2-0 achterstand de rust in. Na een stevig praatje van Edwin en Kees begon de tweede helft. SCE kwam sterker terug en Daan wist een prachtig doelpunt te scoren! Kars hield het doel keurig schoon. Eindstand 2-1

F2 is beter in de 3e helft en verraste een ieder met een prachtige penalty score! 5 van de 7 pogingen waren grandioze goals, de keeper van Genemuiden stond erbij en keek ernaar! Van de 10 penaltys van Genemuiden wisten er maar 2 langs onze interim keeper te komen.
Volgende week komen ze bij ons.....dan gaan we winnen!