verslag SCEmmeloord D1 - Alcides D2 3-2

Zaterdag 11 April,      Afwezig Twan.                                                                                                                                                                                                                          Na de aftrap om 10:15 uur begint de D1 aan een stevige pot voetbal, ze gaan naar mijn gevoel verder met het gevoel waar ze 28 maart mee naar huis zijn gegaan. Dit is een fellere start dan ooit ervoor, er straalt vecht- en werklust uit. Na een kwartiertje voetbal met al een paar doelpogingen krijgt Gijs de bal erg goed op zijn voet en schiet mooi in. 1-0 Nog een zeer mooie aanval met als laatste man Jesco die met een goed schot op doel de Keeper niet kan passeren. Hierna volgen nog een aantal knap opgezette aanvallen die de keeper toch weet te stoppen. Alcides komt ook sterk terug en Sc-D1 weet deze aanvallen ook steeds weer goed af te wenden. In de laatste minuut van de 1e helft een corner een strak schot maar net over. Dan klinkt het fluit signaal van Mourad die de scheids deze keer wilde zijn na afloop van de wedstrijd uit van Alcides. Ook na de aftrap van de 2e helft beginnen allebeide partijen aan een felle start. Opeens een mooie voorzet richting doel met een omhaal van Youri net als van Basten maar jammer genoeg naast. Na de uittrap van de keeper pakt Sc-D1 gelijk de bal af en met een mooie actie van Thijs, is de stand 2-0. Na een tackel op Aaron volgt een vrije trap, deze komt jammer genoeg bij een speler van Alcides terecht die op dat moment buitenspel stond, wat jammer genoeg niet door onze grens is opgemerkt. Hierdoor wordt een doelpunt gescoord, het staat 2-1. De mannen gaan er vol tegen aan beide zijdes. Met nog een mooie voorzet van Jesco op Souffian die de bal hard op het doel schiet, weet de keeper weer net te keren maar, in de rebound raak Jesco heeft gescoord. 3-1 is de stand. Het gaat er hard aan toe, nu is Alcides weer in de aanval en weet er weer eentje te scoren het staat  3-2 op slag van einde wedstrijd. De druk stijgt op en naast het veld met nog een hands bal van Gijs waar een vrije trap door Alcides op doel met een goede  redding van Robert de stand niet veranderd. Na de spanning in de laatste 5 minuten blijft Sc-D1 op voorsprong staan en gaan ze de kleedkamer in met een eind stand van 3-2  verdient gewonnen.