Afgelopen zaterdag moest Emmeloord aantreden tegen Genemuiden.
De hieronder getoonde conversaties zijn waar gebeurd(whatsapp), maar er kunnen geen rechten van worden ontleend.
De dag begon ongeveer zo:
Met wat minder nieuws......
18 apr. 00:20 -‪ Ingrid: Mark heeft nog last van zijn knie en kan tot zijn grote spijt niet meedoen morgen . Ik ben er wel om te rijden en voor de was
18 apr. 00:24 - Ingrid : en om aan te moedigen
18 apr. 07:24 - Harm: Ai, slecht nieuws. Beterschap Mark.

Wat praktische afstemming....

18 apr. 07:33 - Danielle: Jullie hoeven niet te rijden toch? Wij rijden in ieder geval ook. Wat de was betreft die wil ik ook wel doen hoor.
18 apr. 07:40 - Ingrid ‬: Dan nemen wij een volgende keer jullie wasbeurt over , fijn bedankt !
18 apr. 07:41 - Danielle: Geen probleem. Om alleen voor de was te komen is ook zo wat.
18 apr. 08:00 - Arnold‬: πŸ‘sterkte mark
18 apr. 08:01 - Mirjam : Beterschap Mark.  Zijn er genoeg spelers?  E1 is vrij en Sjirk wil wel mee.
18 apr. 08:02 - Arnold ‬: 13 dus genoeg
18 apr. 08:02 - Arnold‬: sorry sjirk
18 apr. 08:02 - Mirjam : Fijn dat de rest fit is
18 apr. 08:13 - Arnold: c1 heeft geen extra broekjes in de tas. Dus allemaal zelf nog een keer goed kijken . En wie zelf een broekje heeft graag meenemen
18 apr. 08:33 - Robbert : Beterschap Mark
!

De heenweg..... Zoals jullie weten zijn er meerdere wegen die naar Genemuiden leiden....

18 apr. 09:28 - Petra‬: Ik rij naast jullie op de andere weg vlg mij hebben jullie de verkeerde
18 apr. 09:30 - Danielle: Rob rijdt voorop en rijdt de toeristische route πŸ˜œπŸ˜‰

18 apr. 10:42 - Monique : Oh ja joh
18 apr. 10:53 - Mourad: Nog steeds 0-0 ??
18 apr. 10:54 - Harm: Nog wel
18 apr. 10:55 - Mourad: Het wordt 0-3 toch harm!?
18 apr. 10:57 - Iwan : 0-1
18 apr. 10:57 - Iwan: Jesco
18 apr. 10:58 - Mourad: Yes

Need i say more. De eerste helft ging gelijk op, met kansen over en weer. Aan het einde van de 1e helft drukte Emmeloord door en dit resulteerde uiteindelijk in de 0-1 net voor rust. Doelpunt gemaakt door Jesco.

De 2e helft:
18 apr. 11:21 - Iwan : 1-1
18 apr. 11:34 - Ingrid‬: Kom op emmeloord!
18 apr. 11:34 - Harm: Ik zal het doorgeven.
18 apr. 11:41 - Gerwinda: Niet goed
18 apr. 11:43 - Ingrid‬: Ist afgelopen ? Zo niet nogmaals kom op emmeloord !
18 apr. 11:50 - Danielle: Afgelopen

Zoals jullie zien, één en al spanning in de 2e helft. Spel bleef gelijk op gaan, alhoewel de duels misschien iets steviger hadden gemoeten. Desalniettemin strijdde iedereen voor de winst in de wedstrijd. Hierdoor kwamen we zelfs op een mooie voorsprong door een goed doelpunt van Thijs. Daarna vielen de doelpunten voor ons aan de verkeerde kant en floot - dat is mijn mening - de scheids de wedstrijd te snel af. Er waren namelijk genoeg blessures geweest, waardoor er nog tijd was om er in ieder geval een gelijkspel uit te halen. Helaas!
De 3e helft:

18 apr. 11:50 - Gerwinda: Jammer jongens 😭😭
18 apr. 11:53 - Mirjam: πŸ˜– zonde zeg
18 apr. 11:56 - Ingrid‬: Wat jammer !
18 apr. 12:00 - Ingrid‬: Toch nog niet wanhopen ! Ieder wint en verliest van elkaar niemand steekt er echt bovenuit misschien vhk maar daar moeten we nog tegen .
18 apr. 12:51 - Dennis : Mss een te eerlijke grens...
18 apr. 12:51 - Dennis : 😝
18 apr. 12:57 - Harm: πŸ˜‚zou zo maar eens kunnen.