Wedstrijd verslag S.C. Emmeloord F3 - Kuinre F1-G Zaterdag 4 April 8:30 uur

Zaterdag 4 April 2015 Half 9
'smorgens vroeg om half negen werd er afgetrapt tegen de nummer 2 "Kuinre F1-G".
Vanwege ziekte kon er maar met 7 man aan de wedstrijd worden begonnen, dat betekende dat er geen wissels mogelijk waren.
De verwachtingen waren hoog maar de tegenstander leek gewaarschuwd voor de kwaliteiten van SCE F3 en begon zeer verdedigend aan deze klus.
De betere kansen waren er voor SCE die keer op keer voor het doel verschenen van Kuinre maar door het stugge en harde verdedigen liepen aanvallen van SCE ,"vaak ingeleid door Nick," stuk.
Pas laat in de tweede helft nadat Sverre de bal vanaf de rechter middelijn tot in het strafschop gebied had gebracht maakte Alban als een echte topspits de 1-0.
De ploeg van Kuinre ging een tikkeltje harder spelen waardoor er links en rechts gaten moesten worden dicht gelopen door Björn en Jesper die dit op meesterlijke wijze deden. Ondanks de extra inspanningen en verharding in het spel van Kuinre F1 en de toenemende vermoeidheid bij SCE F3, wist Björn de bal te ontfutselen aan de tegenstander en bracht de bal vanaf eigen helft tot aan het strafshop gebied waar Jesper de bal kon voorgeven op Alban, die op meesterlijke wijze de bal langs de keeper werkte. Met 2-0 op het scorebord leek de vermoeidheid opeens verdwenen en volgden er nog een paar mooi kansen voor Sybren en voor Nick maar deze gingen er "helaas" niet in.
Pas vijf minuten voor het Einde en met een gelukje kon de tegenstander de bal langs een prima keepende Jeanita spelen en kwam op 2-1. Ondanks de missende wissel werd er door SCE een tandje bijgeschakeld en werd de 2-1 voorsprong met hand en tand verdedigd en kon de tegenstander niet meer scoren. Na afloop van de wedstrijd werden de traditionele penalties genomen en konden de mannen en doel-vrouwe met een tevreden gevoel richting de kleedkamers. Een pluim voor de hele groep die als een hecht team hebben laten zien waarom ze bovenaan staan.