Internationaal toernooi Duitsland in Bensheim SCE B1 3 t/m 6 april 2015 deel 2

Internationaal voetbal Toernooi Bensheim Duitsland  met SCE B1 deel 2:

1e worden we in deze poule: we besluiten gelijk hierna te vertrekken en zijn uiteindelijk
Belandt bij Burger King. En dat is het wel even vreemd als je bij de balie vraagt om 22 bigmac menu’s
Maar ja we waren nu eenmaal met 22 man. Nadat we dit naar binnengewerkt hadden, gingen we weer richting de Jugendherberge in Worms, Na ons opgefrist te hebben, zijn we met ongeveer ons allen
De binnenstad ingeweest, en zaten in een gezellig tentje, Luuk gaf nog een rondje, nog bedankt man.
‘S avonds was iedereen verder vrij en kon zijn gang gaan, alleen rond half twaalf - twaalf uur weer terug in de Jugendherberge er moest de volgende dag nog wel gepresteerd worden.

Zondagmorgen konden we uitslapen, omdat we 1e in de poule waren geeindigd hoefden we pas onze eerste wedstrijd om 11.23 uur.
Na de warming up begonnen we aan het vervolg van het toernooi:

Tegenstander dit keer was Westervoort (bij Arnhem). Een hoofdklasser. Dus weer een sterke tegenstander.

In de wissel: Natan, Niels, Mike, Ian en Jason.
\
In de 2e minuut een beste aanval van Westervoort, Tim red de bal in 1e instantie, maar laat deze weer los, gelukkig kon deze bal door onze sterke verdediging weggewerkt worden. Slechts corner blijft over.
De ene vrije trap na de andere volgen voor Westervoort het valt allemaal nog niet mee.
SCE moet zich lauter en alleen met verdedigen bezighouden in deze fase, het lukt ze maar niet om er een keertje uit te komen. Nog een vrije trap Westervoort en een corner + afstandsschot op Tim.
Het is misschien niet allemaal wonderschoon, het tegendoelpunt blijft uit.
Een pracht combinatie tussen Stefan, Robin, Luuk  weer terug op Stefan , waaruit een corner komt.
Stefan zet de bal goed voor maar deze wordt niet afgewerkt.
Dan weer een snoeihard afstandsschot van Westervoort Tim weet wederom de bal tot corner te verwerken. Tim schiet de bal tot bij Ian, maar deze verslikt zich en de spits nr 9 komt oog in oog met Tim. Deze spits schiet voor ons gelukkig over,  gevolgd door een kopbal ook deze bal gaat over.
WE zitten dan in de 15e minuut. Opeens krijgt SCE de smaak te pakken . Mark krijgt vrije trap net voor de 16 rechts. Stefan neemt Han, Robin krijgen de bal niet onder controle jammer.4 minuten voor tijd gaat Koen ook mee in de aanval , wat loopt deze jongen te ballen. Stefan probeert de bal voor te zetten, maar Robin zou buitenspel hebben gestaan, dat kan een Duitse scheidsrechter altijd zien van 30 mtr afstand, dus accepteren. Dan onderschept Han een bal van een verdediger en speelt op Robin, die vindt geen medespeler  weg kans Chris speelt vervolgens Han prima aan, maar weer wordt voor buitenspel gevlagd. Dan vlak voor het eindsignaal nog vrije trap Westervoort, ook deze kans wordt verprutst.
De wedstrijd eindigt in 0-0 super prestatie van SCE. Daarna volgt de penalty serie: de winnaar hiervan gaat naar de de ene speelhelft nrs 1 t/m 4, de verliezen naar de andere speelhelft nrs 5 t/m 8.

Verloop penalty serie:

Westervoort                                                                        SCE

Nr 4                        1                                                            -              Stefan
Nr 3                        1                                                            1             Koen
Nr 5                        1                                                            1             Robin
Nr 9                        1                                                            1             Roy
Nr 10                     -                                                             1             Luuk
Nr 4                        1                                                            1             Stefan
Nr 3                        1                                                            -              Koen

Jullie zien het we verloren nipt met 7-6  dus door voor de nrs5 t/m, 8, “SCHADE” het is niet anders.

De 2e wedstrijd was om 13.12 uur

SCE B1 - TSV Mainaschaft

Lucas geeft super pass op Iwan, hij maakt bijna een doelpunt mooie actie. Mark geeft de bal goed voor op wederom Iwan maar je raad het al hij staat buitenspel. De Duitsers komen even in de 16 van SCE, maar het is Niels die redding brengt,  Mikes doorgang wordt geblokkeerd, iemand trok hem aan het shirt. Stefan neemt de vrije trap levert niets op. Dan een sublieme combinatie tussen Stefan, Niels en Luuk. De Bal komt bij Lucas met een soloactie en het omzeilen van een aantal spelers en komt zelfs nog tot een schot de keeper kan met veel pijn en moeite doepunt voorkomen.  SCE is duidelijk sterker er wordt goed gebald.  Mike geeft prima voorzet op Iwan dan denk je hij scoort  maar hij wordt iets of wat aangetikt , waardoor het doelpunt uitblijft.  Inmiddels aanbelandt in de 10e minuut, de actie van de dag Luuk omzeilt de hele meute en rond voortreffelijk af met een schot 1-0 voor SCE super super super.
 De combinaties van SCE op het gehele veld lopen als een tierelier het is werkelijk een genot om naar te\kijken  en met de nodige aanmoedigingen van onze Oisterwijkse vrienden wordt het een ware happening.  TSV krijgt in de 13e minuut een corner maar ze verprutsen het.  Jason loopt als de beste te verdedigen. Koen Stefan Ian en Luuk eruit  de bankzitters erin. Wie weet ik niet meer.
Dan is het Roy die een mannetjes uitspeelt en zelf besluit te schieten. Niet slecht, maar hij hd beter de bal af kunnen geven op Han, die mooi vrij stond. Inmiddels minuut 19  Lucas krijgt vrije trap.
Niet veel later wordt diezelfde Lucas gevloerd krijgt een oplapbeurt en door. Nog 3 minuten te gaan.
Niels geeft beste pass er staat niemand jammer. Er wordt nog een keer voor buitenspel gefloten, en dan klinkt het fluitsignaal prima wedstrijd volle winst we gaan voor plaats 5 en 6.

De 3e wedstrijd voor plaats 5 en 6

Vooraf had ik al gehoord dat de tegenstander Moordrecht uit de buurt van Rotterdam bepaald niet zulke lieverdjes waren, en dat ze rustig zonder blikken en blozen de benen van de tegenstander weten te breken. (althans een aantal van deze lieden), ze hadden dan ook genoeg op. Hierover natuurlijke de leiders en trainer ingelicht Maar afijn  de aftrap is daar:
De opstelling van Moordrecht doet al snel vermoeden, dat dit een vervelende pot zou worden, met de verdediging van 8 man en ik geloof 1 spits, dan weet je het wel.  De keeper vond zichzelf duidelijk de lolligste.  Binnen 5 minuten 2x vrije trap voor penaltygebied tegenstander, de bal is er niet in te krijgen.
In de 8e minuut weet Mike nog een bal bij Roy te krijgen  deze schiet net naast. Mike zorgt dat er een corner komt voor SCE door via de verdediger de bal over de lijn te krijgen. Een schot van Mike zijn voet gaat tegen de lat . Jammer In de 17e minuut krijgt Moordrecht zowaar en vrije trap bij de middellijn, maar deze kans wordt niet eens een kans.  DE wedstrijd is gewoon belachelijk, vervelende tegenstander die alles lachend af doet. 5 minuten voor tijd gebeurt dan waar we bang voorwaren, een vieze overtreding en aan de kant een woordgemeen met de coach van de tegenstander, die alles afdeed met ach man het is toch gewoon een geintje. Al met al was iedereen het zo zat bij SCE dat SCE besluit niet verder te voetballen , maar met wat gepraat is eigenlijk zonder dat we het zo’n beetje door hadden de wedstrijd toch hervat.. Niet veel later klinkt gelukkig het eindsignaal. En wat Moordrecht graag wilde gebeurt: weer die vervelende penalty’s.

Moordrecht                                                         SCE
Keeper                                  1                                             1                             Han
Nr 2                                       -                                              1                             Lucas
Nr 4                                       -                                              -                              Natan
Nr 9                                       -                                              1                             Niels

Ook met penalty’s wist Moordrecht er niets van te bakken, SCE terechte winnaar
En de 5e prijs is daar. Over deze wedstrijd niet meer praten.
Het mooie van dit toernooi is: Dat we van een 3e divisie club en 1 of 2 hoofdklasser geen enkele wedstrijd verloren hebben. Sterker nog het hele toernooi geen enkel doelpunt tegen gekregen.
Wie doet dat SCE B1 na, niemand lijkt me, trots zijn we met ons allen. Geweldig toernooi, en super en gemotiveerd gespeeld.
De Beker wordt ons toegestuurd en de oorkonde konden we meenemen.

Na afloop snel weer naar  turniermesse hapje eten, dit keer gebakken aardappelen, met een een of ander platgeslagen burger, was wel in te nemen.

Daarna snel naar Worms waar natuurlijk zoals iedere avond de speakers  in de slaapkamers op een beste redelijk geluidsniveau stonden waarbij het headbangen tussen de spelers en de E tjes niet uit konden blijven
Met pingpongbatjes borrelnootjes wegknallen, fantastisch.

S avonds nog even gezellig beneden een fijn biertje en frisdranken gedronken, en nog even naar de pizza Doner kebab halen, super.

Dan ons bed in, en morgens het laatste ontbijt, dit was iedere morgen goed voor elkaar.

Rond 10 voor 10 reden we weer naar Emmeloord, en kwamen daar rond half vijf aan.

We kunnen teruglijken op een uitstekend optreden van SCE B1, de sfeer was prima, ik ga de volgende keer in ieder geval weer mee.