verslag SCE E3 - VENO E 2

SCE E 3 – VENO E 2   0-3

Aanvang van deze belangrijke wedstrijd was weer om 9.00 uur, 8.15 uur moesten we aanwezig zijn
lekker op tijd dus.

De wedstrijd stond o.l.v. een deskundige scheidsrechter Johan Bonkers die al na een paar minuten een te enthousiaste ouder van VENO vertelde dat zij zich moest inhouden .
De wedstrijd ging de eerste 5 minuten op een neer met in de 6e minuut een mooi schot van Noa.
Emmeloord speelde overtuigend, mooie aanvallen vanuit de verdediging maar de bal ging er maar niet in .
Het duurde tot de 14e minuut, een mooi opgebouwde aanval met goed positie spel van onze jongens kwam de bal uiteindelijk bij  Sophie. Zij schoot de bal op doel maar de tegenstander wist de bal tot een hoekschop te werken.
Uit deze hoekschop was het Romeo die het 1e doelpunt wist te maken. 1- 0
Een paar tellen later was het VENO die door een misverstand in de verdediging van SCE bijna 1-1 scoorde.
De wedstrijd was  niet spannend tijdens deze regenachtige zaterdagmorgen er werd leuk gespeeld maar de doelpunten bleven uit.
Opvallend was het dat de aanval de bal steeds weer uitstekend door de verdedigers, Tamas, Romeo en Jeremiah , goed aangespeeld werden.
Onze doelman Jeremiah gaf duidelijk aan dat hij de baas was in de verdediging en vroeg ook regelmatig naar de bal aan de verdedigers.  Verdeelde het spel van links naar rechts zodat het spel lekker doorliep.
Er werden door diverse spelers op het doel geschoten maar de bal ging er niet in en het was Noa die opluchting bracht door de stand op 2-0 te brengen.
De mooiste doelpunt van de dag werd gescoord door Sophie een mooie aanval via rechts werd de bal door haar met een mooi schot in de verre uithoek van het doel geplaatst.
Sophie was er zelf van onder de indruk en natuurlijk erg blij  3-0.
Emmeloord was veruit de sterkste ploeg en speelde vooral op de helft van de tegenstander.
De opbouw vanuit de verdediging via het middenveld naar de vleugelspelers liep erg goed , VENO had niets in te brengen en het was maar goed dat zij een goede keeper hadden.
Mooi voetbal maar te weinig doelpunten (leek AJAX wel) maar gelukkig zijn door deze overwinning van 3- 0 de punten weer binnen.
Op naar de volgende wedstrijd , dan gaan we naar CREIL .