verslag wedstrijd 18 april Flevo Boys E5- SCE E3

Op deze zonnige zaterdagmorgen, verzamelden we ons al VROEG bij SCE, om samen naar het sportterrein van Flevo Boys te lopen. Zou het weer net zo spannend worden als de thuiswedstrijd? We hadden er in ieder geval weer veel zin in!

En dat bleek ook zeker, want bij de start van de wedstrijd, was er al snel een aanval van Sam, en daarop volgde een aanval van Ibrahim. Opnieuw volgde er een mooie aanval in de vierde minuut, dit beloofde wat!                                                                                                                 Onze keeper stond zijn mannetje ook weer in het doel, want de eerste aanval van de tegenstander werd een mooie redding van Jeremiah.
Een corner van Sam, maakt het vervolgens even spannend. Maar we hielden vol met elkaar, en opnieuw een aanval van onze kant na nog geen minuut, via Sam naar Wouter en hij scoort 0-1!
Vervolgens zien we een paar mooie acties in de verdediging van Tamas in de achterhoede, waarbij een corner van Flevo Boys wordt gered.
Er volgen opnieuw een paar mooie aanvallen, zoals Nick die goed overspeelt naar Ibrahim, maar hem net verkeerd op de schoen krijgt. Ook ik,  Sophie krijgt een paar mooie kansen, maar schiet net naast of op paal.
Net voor de rust komt Flevo Boys nog met een schot, maar schiet naast. Tijd voor de peptalk en natuurlijk de overheerlijke stroopwafeltjes, voor het team (en Etienne J)
Ook na de rust zijn we gelijk volop in actie, en lijkt een schot van Wouter toch echt te zitten, maar niet lang daarna is er de voorzet van Sam naar Noa, die scoort 0-2! Vervolgens scoort Ibrahim na een paar mooie samenspelacties onder de 0-3!                                                          En na een goede pass van Wouter scoort Ibrahim 0-4!
Tamas en Romeo verdedigen een paar aanvallen van de tegenstander uit, en probeert Noa een paar schoten op het doel, daar scoort Ibrahim de 0-5! En Noa niet lang daarna nog een actie, waarna hij 0-6 scoort!!
In de slotfase van de wedstrijd is daar Nick nog een keer met een goede pass naar Romeo , en scoort hij het laatste doelpunt van de wedstrijd, 0-7!
We konden met een goed gevoel naar huis!