26-09-14 sce E3 tegen sce E1

Sce E3 – Sce E1

Op deze mistige maar mooie zaterdagmorgen moesten onze mannen tegen onze eigen E1. E3 moest het nog steeds doen zonder Remco op doel maar met een Jeremaih op doel komt het ook helemaal goed. E3 trapt af E1 gaf meteen heel veel tegendruk maar onze jongens lieten het er niet bij zitten en hebben goed verdedigend de ballen weg gewerkt en de keeper had hele goede reddingen. E3 probeerde goed te blijven voetballen doordat iedereen op zijn positie bleef. Een mooie voorzet, Wouter raakte de bal niet goed en schoot hem naast. E1 had heel veel kansen maar kwamen niet aan scoren toe maar net voor rust wisten hun toch de bal achter onze keeper te krijgen 0-1.

2de helft na een goede positieve bespreking van de leiders gingen de jongens er weer hard voor vechten. Het vechten en goed werken van het hele team werd beloond met een doelpunt door Nick, doordat er een afstand schot van Koen werd gekeerd door de keeper kwam deze voor de voeten van Nick die hem bedeesd in wist te schieten 1-1. E3 bleef vechten als leeuwen maar konden niet voorkomen dat de eindstand 1-3 werd. Jongens jullie hebben allemaal super goed gevoetbald de leiders en ouders maar ook Remco zijn super trots op jullie, ga zo door dan kan e3 wel eens voor verrassingen gaan zorgen. Ga zo door.