Bekerwedstrijd SCE E3 - Urk E4 d.d. 6-9-2014

Vandaag krijgen we de koploper in onze poule op bezoek. Vandaag hebben we een nieuwe speler in het team: Remon.
Gezien de resultaten van de voorgaande wedstrijden én het feit, dat Urk bekend staat om zijn fanatieke speelwijze, moet er voor het ergste worden gevreesd.
Toch gaan de jongens van E3 fanatiek en voortvarend van start en dit leidt al binnen 10 minuten tot een voorsprong(!)
Wouter haalt de bal achterover, maar deze raakt de lat. Vervolgens krijgt Jeremiah de bal op de slof en hij tikt hem er in!
Een kleine 10 minuten later krijgt Urk een vrije trap en deze wordt keurig op het doel van SCE gericht; Remco heeft geen schijn van kans: 1-1
Even later volgt nog een 2e doelpunt voor de sterk spelende Urker bezoekers.
‘Onze’ jongens vechten als leeuwen; van enige berusting is geen sprake!
Er wordt – technisch gezien - steeds beter gespeeld en ook onze achterhoede staat als een huis (met een doelman, die vandaag schittert met enkele prachtige reddingen!)
Al snel na de rust scoort Urk opnieuw, maar slechts 2 minuten daarna toont SCE de veerkracht: Wouter schiet de bal op een mooie manier in het doel van Urk: 2-3!
Urk maakt vervolgens tot 2x toe optimaal gebruik van een corner en komt daarmee al vrij snel op 5 doelpunten. Hierna lijkt Urk vleugels te hebben, want het 6e doelpunt valt ook binnen korte tijd.
Tegen het einde lijken we toch nog een kans te maken bij een corner. Hierbij verliezen we echter de bal en Urk stormt met een counter op Remco af.
De stand wordt zo 2-7 en dat zou nog niet de eindstand worden; Urk scoort vlak voor eind nog 1x.
Men is op weg naar de 10 doelpunten, maar daar steekt ‘onze’ Remco een stokje voor; een paar prachtige reddingen beletten dit.
De eindstand wordt dus 2-8.
Maar toch hebben we laten zien, dat we elk weekend sterker worden. We hebben vertrouwen in de competitie!
Iedereen heeft in deze wedstrijd gevochten en zijn beste beentje voor gezet.
De ‘man van de wedstrijd’ was ongetwijfeld Remco met zijn prachtige reddingen.
Hiermee willen we de rest niet vergeten: iedereen liet zien, dat ze er voor 100 procent voor gaan.
De competitie staat voor de deur: wij zijn er klaar voor!