Flevoboys E4 - Sc Emmeloord E3

FB E4 tegen ScE E3           20-9-2014

Na een lange wandeling waren we uiteindelijk aangekomen bij de tegenstander FlevoBoys ;)

We lieten ons van onze beste kant zien en we gaven de doelpunten zeker niet weg maar helaas konden we niet voorkomen dat FlevoBoys 2 keer kon scoren. Gelukkig hadden wij Ibrahim die de 2-1 maakte voor de rust.

Met een goed gevoel begonnen we aan de 2e helft aangezien we de eerste helft redelijk gelijk opgingen.

Helaas liet ons gevoel ons een beetje in de steek en had FlevoBoys toch de overhand en verloren met 8-1

We bleven er wel voor vechten ondanks dat we verschillende lichamelijke contacten te verduren kregen (Koen en Remon en niet gezien door de scheidsrechter). Wij zijn stoere mannen in de dop en laten ons niet het veld uit slaan ;)

Ondanks dat onze keeper Remco geblesseerd is heeft Jeremaih het super top gedaan.

We hebben tot het laatst gestreden en met opgeheven hoofd verloren … Op naar de volgende wedstrijd.