Vandaag stond de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Tollebeek op het programma.
Vandaag stonden in de basis: Tim Jason, Koen, Natan, Lucas, Luuk, Roy Pettinga, Roy Snoek, Stefan,
Merijn, Mark.  Vandaag moesten we een beroep doen op beide Roy’s en op de bank Robbie en Joost,
Geblesseerd of afwezig, Niels, Chris, Han. En op de bank Ian enigszins geblesseerd.
De wedstrijd begon 12.30 uur. Zoals zo vaak moet SCE in het ritme komen, dit resulteerd in de 1e minuut bijna in een doelpunt voor Tollebeek, maar deze schiet net naast,  nog geen 3 minuten later
weer een speler van Tollebeek die zich vrije weet te spelen, en tot een schot komt en ook deze bal
ging gelukkig naast. SCE was gewaarschuwd. In de 6e minuut een goeie voorzet van Stefan, maar er
wordt vergeten te scoren. Gelijk is Tollebeek weer in de tegenaanval en wederom een snoeihard
schot op de goal van SCE, maar dit keer gaat de bal net rechts naast.
Even later schiet Lucas de bal van achteruit naar voren, deze bal komt bij Merijn terecht, maar
helaas Merijn mist finaal de kans op 1-0. Vervolgens krijgt Stefan een kansje, maar dit keer vliegt
de bal over het doel heen, Een goeie bal van Natan op Stefan, deze speelt weer terug op Natan,
Deze wil de bal plaatsen, maar vergist zich en de bal komt bij de tegenstander, een verloren kans.
Na 15 minuten lijkt het erop dat SCE Tollebeek onder controle heeft, een corner volgt voor SCE
Stefan neemt deze, en de de keeper stompt de bal weg, Na 20 minuten is de brilstand nog steeds intact.
SCE knokt wel , maar de passing en de afwerking is niet op het niveau wat wel wenselijk is.
Een haarscherpe pass van Roy komt bij Stefan terecht,  en Stefan schiet de bal beheerst binnen de touwen, eindelijk de 1-0 is daar in de 22e minuut.  Enkele momenten later is het weer Roy die de bal prachtig voorzet op Merijn, aangezien de medespitsen er niet stonden besloot Merijn zelf maar te schieten een corner rest, echter hier komt niets uit. Dan is het Koen die de bal wat schlemielig terugspeelt op Tim, maar Tim weet nog net de 1-1 te voorkomen.  In de 31e minuut walst dan een Tollebeker spits dwars door onze middellinie en de achterhoede heen, maar het is weer Tim die
gelukkig redding brengt. In de 35 e minuut komt Robbie erin voor de geblesseerde Merijn (blessure voet, inmiddels in het gips)  Van achteruit een prima pass op Luuk, maar ook hij vergeet de voorsprong verder te vergroten.
Een vrije trap van Jason komt bij Mark terecht  deze haalt op zijn beurt uit, de keeper van Tollebeek weet de bal nog net over te tikken. Dan is het Luuk die een pracht voorzet geeft op Roy en dan denk
je dat Roy vernietigend uit gaat halen, maar hij tikt heel zacht en behendig de bal bij de linker
achterpaal binnen. En dan is het zowaar 2-0 in de 38e minuut. Vlak voor tijd speelt Tim de bal wat
simpel op eigen helft naar de tegenstander, gelukkig deed Tollebeek er wederom niets mee, zodat de ruststand werd bereikt met een 2-0 voorsprong, hopen dat de 2e helft wat meer spektakel biedt.

Gelijk in de 2e helft een schitterende combinatie met Roy, Mark en terug op Roy, maar de bal gaat
net over het doel heen. Even later komt Ian in de ploeg Natan mag naar de bank.
Mark wordt op een vieze manier getackled, maar de scheids bestraft SCE omdat 1 minuut daarvoor hands gemaakt zou zijn door SCE speler, dwaze beslissing. In de 6e minuut is het een Tollebeker
spits die zich weet te ontdoen van Koen, en met een uithaal weet hij Tim bijna te verrassen, maar Tim was attent, en vangt de bal. Nog geen minuut later gebeurt hetzelfde maar nu voor de goal van Tollebeek, Roy had de 3-0 op zijn slof keeper stond erbij en keek erna, maar de bal gaat net naast. Jammer.
Inmiddels zijn we in de 9e minuut terecht gekomen, dit keer wordt Lucas op een smerige manier getackled, gelukkig kan hij verder. De vrije trap die volgt zorgt niet voor een verdere voorsprong.
Dan is het weer de nr 13 van Tollebeek die de spelers van onze verdediging aan zijn laars lapt en vernietigend uithaalt op Tim, maar deze weet nog net met zijn vingertoppen de bal over het doel te werken. Het spel wordt steeds grimmiger, nu wordt Mark weer getackled. Dan een mooie voorzet
van Stefan op Ian deze haalt uit, maar de keeper vangt mooie actie in ieder geval.
Kevin en Joost geleend komen binnen de lijnen voor Stefan  en Roy Snoek. In de 21e minuut vlagt onze grens Jans voor buitenspel, maar de scheidsrechter laat doorspelen en de 2-1  is een feit. De grens heeft dit nog eens persoonlijk gemeld bij de scheids, maar deze verandert niet van mening. Dan wordt
Lucas in de mangel genomen dit was dus puur natrappen, de scheids wordt hierop aangesproken door
onze grens Jans, en er vindt een woordenwisseling plaats, iedereen is hiervan op de hoogte dus daar gaan we niet verder op in, het belangrijkste was dat Lucas heel bleef. In de 30e minuut als het niveau inmiddels tot een dieptepunt is gedaald krijgt Tollebeek vlak voor de 16mtr vrije trap, maar ook
hier komt voor Tollebeek geen doelpunt uit.  Dan tackled Jason een speler van Tollebeek dus weer vrije trap voor Tollebeek De spits van Tollebeek omzeilt het muurtje de bal komt bij een medespeler, maar met wat geluk gaat de bal voor ons gelukkig naast. Dan toch nog een mooie combinatie
Roy de bal op Luuk en Luuk passt op Kevin, helaas hij schiet niet de bevrijdende 3-1 binnen.
Er zijn nog 7 minuten te gaan, Bij SCE is nu het kaarsje wel zo ongeveer uit, het is alleen nog maar zorgen dat Tollebeek niet meer langs zij komt. Dan maakt Koen nog een super tactische overtreding op een Tollebeker, waardoor de aanval gesmoord wordt. Tollebeek heeft het wel door  hoe het staat
met het elftal van SCE en gaan dus nog wel degelijk voor de gelijkmaker. Tollebeek komt nog wel tot een schot, maar Tim weet met een snoekduik redding te brengen. Dan klinkt het fluitsignaal de 3 punten zijn binnen, echt met de hakken over de sloot zegt men dan, zelden zo’n slechte wedstrijd gezien, met de nodige wrijvingen, en natuurlijk een gehavende spelersploeg, maar goed het zij zo. Snel allemaal weer fit worden, THE MAN OF THE MATCH was duidelijk Roy Pettinga