In de basis begonnen vandaag Tim, Tim slangen (geleend B2)Natan, Koen,  Ian, Jason, Luuk, Mark, Han, Stefan en Justin
Wissels: Lucas (alleen inzetbaar bij nood, Roy (geleend B2), Robin (geleend B2)
Afwezig Chris.

In de wetenschap dat Kuinre vorige week had gewonnen van Ens met 10-1, wisten
we van te voren, dat het vandaag allemaal moest kloppen, en dat er flink druk gezet
moest worden. De aftrap was 12.30 uur.

Gelijk in het begin een beste voorzet van Luuk op Han, via een verdediger, verdient SCE een corner
Hier komt niets uit, dan een mooie combinatie tussen Justin,Luuk en Stefan  de bal komt uiteindelijk
bij Han, helaas kan hij er net niet aankomen. In de 5e minuut speelt Natan de bal te zacht terug op Tim,
Een spits van Kuinre weet de bal te onderscheppen komt oog in oog met Tim, maar deze schiet gelukkig
voor ons op de paal . Een prima voorzet van de voet van Mark komt bij Justin, deze schiet de bal naar Stefan , deze weer terug op Justin, helaas hij schiet de bal naast, jammer hoor. Even later is het
Natan die de bal meeneemt naar voren en een mooie pass geeft op Han, helaas krijgt Han deze
bal niet onder controle, SCE speelt super fanatiek, en het was tot nu toe een genot om naar de wedstrijd te kijken.
In de 17e minuut wordt Tim slangen (misselijk) vervangen door Roy,
In de 18e minuut krijgt Kuinre vrije trap, na overtreding van SCE speler, er wordt goed verdedigd, dus dit was geen probleem. En die Natan staat op dit moment als de beste te ballen, dat wil je niet weten
Even later weer een prachtig driehoekje tussen Ian, Justin en Natan.
Het is duidelijk dat SCE alles in de strijd moet gooien om Kuinre niet  in het spel te laten komen.
In de 20e minuut krijgt Kuinre een corner, deze bal gaat ver over het doel heen.
Kuinre is misschien veel in de aanval, maar echt gevaar blijft tot nu toe achterwege.
Via Lucas komt de bal bij Jason en via een verdediger heeft SCE de 5e corner te pakken, hier komt niets uit.
Dan een kansje voor Kuinre, Tim weet de bal nog weg te werken, maar in de rebound vliegt de bal maar net over het SCE doel heen.
Dan zijn we aangekomen in de 25e minuut, door een verdedigingsfout van SCE is het Kuinre die met
een prachtige lob onze Tim kansloos laat, en de 0-1 binnen de touwen werkt.
SCE weet nu wat het te doen staat, Han gaat er met de bal vandoor en met een circusact verdwijnt de
bal achter (hoe deed je dat). Door het opjagen van de verdediging door Luuk en Stefan, schiet een
verdediger de bal wanhopig over de zijlijn. Een bal voortkomende uit een corner, wordt door Natan weggewerkt, bal komt terug bij Kuinre, en het is dit keer Ian die de bal nog net voor de doellijn kan keren. Via een ingooi van Luuk komt de bal bij Mark, deze besluit te schieten, maar ook deze bal gaat naast, wel goed geprobeerd. Dan een hele beste pass van Luuk op Stefan, deze wil uithalen, maar schiet helaas over het doel, was een super kans op de gelijkmaker. In de37e minuut weer een mooie combinatie Ian, Natan Justin blijft ingooi over voor SCE, Stefan gooit de bal naar Roy, deze haalt uit
En ook deze bal gaat helaas naast. En weer een combi tussen Koen ,Han en Luuk, maar helaas de bal wil er domweg niet in, In de verdediging staan Koen, en  Jason en Ian, Natan uitstekend te verdedigen.
Het rustsignaal is daar en de stand is 0-1, we moeten in de 2e helft aan de bak.

De 2e helft gaat Justin eruit en Robin komt erin. Okee nu gaan we van jetje, LET’S GO!!!!
Gelijk een aanval van Kuinre zelfs Jason kon dit keer de spits niet bijhouden. De bal komt voor het doel, maar gaat aan alles en iedereen voorbij, had goed fout kunnen gaan.
Dan een pracht voorzet van Han op Stefan, deze haalt op zijn beurt uit, maar ook deze bal vliegt over het net.  Een lange verre trap door Koen wordt eenvoudig gevangen door de keeper van Kuinre.
Dan krijgt Kuinre ineens een vrije trap (wij dachten een vrije trap voor SCE, Mark??) maar scheids besloot anders.
In de 13e minuut nog steeds 0-1. Kan SCE nog een keer de broekriem aantrekken, het oogt nu enigszins
wat hopeloos. Een ingooi van SCE warbij Mark wordt neergehaald, Jason neemt vlak voor de 16 de vrije trap, maar deze wordt gestopt. Dan een vrije trap voor Kuinre ook deze bal wordt keurig door Tim gepakt. Dan weer een mooie combinatie tussen Stefan, Ian en Roy, maar slechts een corner rest.
En daarna nog 1. Han toucheert de keeper deze rolt op de grond, en volgens Frank kijkt de keeper van Kuinre teveel televisie.
Nog 13 minuten op de klok, wat is het spannend,  Luuk wordt getackled, een vrije trap volgt voor SCE, Stefan neemt deze maar via verdediger, maar weer eens een corner. Stefan neemt opnieuw de corner, de keeper lijkt de bal te vangen, maar laat toch los en het is Ian, die hier gebruik van maakt en in de 29e minuut de gelijkmaker binnenschiet de verdiende 1-1 is daar.
Dan volgt een klein kansje voor Robin, en weer is de keeper niet klemvast, Opeens breekt Kuinre
Eruit en Jason is dit keer de speler te baas, en keert deze aanval.
SCE heeft nu ineens het betere van het spel, en Kuinre ligt zowat op apegapen, je zou denken, maken
we misschien ook nog de winnende treffer.
Toch toont Kuinre nog enigszins veerkracht en uit een corner wordt nog eens op het doel van SCE geschoten, dit keer ver over. Uit een vrije trap voor Kuinre komt gelukkig geen doelpunt voort want ook deze bal gaat over.
Jason wordt dan wat gepest door een tegenstander  en trekt zijn mond open  (mooi hoor jongen, nog nooit eerder gezien). Kuinre krijgt nog 2x een ingooi achter elkaar, maar dit leidt tot niets.
Stefan geeft nog mooie voorzet op Han, en Han krijgt de bal met zijn achterwerk nog bijna het doel in.
Luuk krijgt voor de 16 nog een vrije trap de bal is net te zacht en de keeper vangt de bal. Dan volgt het fluitsignaal en uiteindelijk is 1-1 een terechte uitslag, goed gespeeld allemaal alle geblesseerden beterschap en de spelers van B2 allemaal bedankt. Volgende week is Flevo boys de tegenstander.