wedstrijd verslag Zondag 27 Oktober 2013 Emmeloord 6 - Emmeloord 5 5-1

De uitwedstrijd tegen Emmeloord 6 is er een om weinig over te zeggen en proberen heel snel weer te vergeten.
Ik heb expres pas het verslag geschreven nadat we weer gespeeld hebben.
Het is net als je van de fiets valt…. zo snel mogelijk weer opstappen en weer doorgaan.

Iedereen speelde ver onder de maat.
Een reden is natuurlijk dat de twee belangrijkste spelers met een blessure lopen.
Zowel Karim (topscoorder) als Peter zijn geblesseerd en konden maar een paar minuten mee spelen.
We zitten hierdoor echt met te weinig spelers, want geen wissel en erger nog…. zelfs geen eens een grensrechter.
Al heel snel bleek dat Emmeloord 6 gewoon te sterk voor ons was.
Binnen 10 minuten hadden we de eerste om onze oren en nog voor we het goed en wel wisten stonden we met 2 - 0 achter.
Laat in de eerste helft gaf Farid een goede pas op Adil, die zijn man uitkapte en de bal er goed inschoot 2-1
Nog geen 6 minuten later liet Riaz weer een vermeertje zien en liet de bal gewoon vallen voor de voet van de tegenstander, die makkelijk de 3-1 aantekende.
De oorzaak lag hem ook hier weer in de toch constituent, altijd warrig fluitende, scheidrechter die ons niet zo mag.
Hij stuurde riduan eruit voor 10 minuten wegens een overdreven pijnkreet, toen riduan geraakt werd.
De 4-1 tegen viel omdat Nabil ging pingelen ergens ver weg van zijn plaats voor en de bal verloor.
Emmeloord 5 was flink aan het drukken toen Suber er kei en keihard onderuit gehaald werd.
Dit was zo duidelijk een strafschop dat Suber helemaal door het lint ging toe hij zag dat de scheidsrechter het niet eens
de moeite waard vond om er naar te kijken.
Hij rende naar de scheidsrechter en riep dat dit wel degelijk een strafschop was.
Helaas voor Suber wachtte de leidsman hierop en stuurde Suber met rood van het veld.
Nadat Riaz de bal wederom los liet tikte Emmeloord 6 de 5-1 binnen.

We kregen best nog wel kansen, maar van het begin af aan zat het er echt helemaal niet in.
Vlak voor tijd kreeg adil de bal ter hoogte van zijn eigen middenlijn diep gespeeld.
Hij speelde behendig de laatste man uit en schoot de bal net naast.