Flevo Boys f10- Sc Emmeloord f3 2-2

Vandaag moesten we aantreden tegen de nr 2 in onze competitie. Vorige week speelden we tegen de koploper en dit was een prima wedstrijd.
Dus vol vertrouwen gingen we de wedstrijd te gemoed.
We begonnen in de volgende opstelling:
                                                                                     Gijs
              Lucas                                                             Jarno                                         bilal
                                              Marijn                              Stean                           Moussa
                                                                                     Bryan
Wissels Fleur en Shanna
Emmeloord starte scherp en dit leverde in de vijfde min. al gelijk een kans op, jammerlijk genoeg schoot Bryan tegen de paal.
Emmeloord verdedigde goed, want elke keer als een Flevo Boys speler de bal had zaten wij erbij. Na 10 min kwamen Fleur en Shanna erin en ook zij zaten gelijk goed in de wedstrijd en stoorden goed op het middenveld. Gijs had een paar goede reddingen waardoor Flevo Boys niet kon scoren.
Vlak voor rust kreeg Flevo Boys een corner, eerst werd hij goed weggewerkt,maar hij kwam terug bij deze speler en hij draaide de bal knap over Gijs heen.
Niet veel later volgde het rust signaal.
De leiders gaven onze speler een compliment voor het goede spel.
Na rust begonnen we gelijk weer scherp aan de wedstrijd, jammerlijk genoeg volgde al snel de 2-0.
Toch lieten wij onze hoofden niet hangen en gingen vol goede moed door.
Na een mooie pass van Marijn op Bryan kon hij alleen op de keeper af gaan en scoorde koelbloedig 2-1.
Nu roken wij dat er meer te halen was en zette nog een tandje bij. Emmeloord bleef goed samenspelen en weer werd Bryan alleen voor de keeper gezet en ja hoor daar was de verdiende 2-2. Met nog een paar minuten te spelen hadden we zelfs nog kans om te winnen, maar de wedstrijd eindigde in een terechte 2-2 stand.
Jongens en meiden van f3 dit was een prima wedstrijd vandaag, iedereen steeg vandaag boven zichzelf uit.
Volgende de week weer tegen Flevo Boys, maar dan thuis en tegen f 11.
Hopelijk word het weer zo`n mooie en spannende wedstrijd.