Olympia’28 F2 – SC Emmeloord F1

Het was vroeg vertrekken richting Hasselt op deze zaterdagmorgen. Om kwart voor 8 moesten we vertrekken om 9.00 te voetballen tegen de F2 van Olympia.
Na de overtuigende zege tegen Tollebeek, waarbij de jongens van F1 gevochten hebben als leeuwen, moesten we nu tegen een ploeg die onderin de middenmoot staat. De concurrenten hadden daar met grote cijfers gewonnen, dus we mochten er van uit gaan dat we hier ook konden winnen. De leiders gaven aan dat we moesten blijven overspelen en niet alleen moesten gaan spelen.
Omdat we geen wissels hadden, Jeremiah en Tamas hadden zich helaas afgemeld, deed Haider met ons mee. Hij had al eerder met ons meegedaan en dat ging toen ook hartstikke goed.

We waren in de eerste helft oppermachtig. Remco had deze helft maar 1 bal op doel  gehad. Een terugspeelbal van Mathijn. De verdediging met Mathijn, Koen en Haider stond als een huis. Ze kwamen er niet langs. Ook onze aanvallers stonden hun mannetje, want door goed stoorwerk van Nick, Wouter, Nassim en Ibrahim kwam Olympia niet aan voetballen toe. In de eerste helft stond het al 6-0 door doelpunten van Koen, 2x Wouter, Ibrahim en Haider.

Remco verveelde zich rot in het doel. We hadden al afgesproken dat bij 6-0 Remco mocht gaan voetballen. Nassim had de eerste helft veel gerend en zag het wel zitten om de 2e helft het wat rustiger aan te doen. De tweede helft ook een goed voetballend F1. Positief was dat iederen bleef overspelen en op zijn positie bleef staan. Door deze goed instelling liepen we uit naar een ruime 10-1 overwinning. In de 2e helft scoorde Remco, Nick, Wouter en Ibrahim. Een hele goede overwinning, die dik en dik verdiend was.

Het was vandaag  moeilijk om te zeggen wie de beste waren, maar ditmaal waren Dennis en Tom de meest aanwezige mensen langs het veld. Dankzij goed coachwerk wordt dit F1 steeds beter……