SCE F1 Tollebeek F1

Je hebt van die wedstrijden waar je naar uitkijkt , zaterdag was er weer eens een.
De F1 moest aantreden tegen de koploper Tollebeek
Een ploeg die ons had uitgeschakeld in de beker.
Tijd voor revanche dus.
Bij de peptalk in de kleedkamer zag je het al, de mannen zouden ervoor gaan
En dat was ook wel te zien  in het veld er werd geknokt voor elke bal en de spelers hielpen elkaar
Het was ook echt alle hens aan dek Tollebeek begon veel sterker met lange ballen werden de voorwaartse aangespeeld sterke lange mannen maar Koen Mathijn Tamas en Jeremiah  raakten daar schijnbaar niet van onder de indruk want verdedigend stond het weer als een huis
En zo als elke team dat in het linkerrijtje wil meedraaien moet je ook een betrouwbare sluitpost hebben.
En die hebben we! Remco steeg vandaag boven zichzelf uit misschien kwam het door de aanvoerdersband maar er ging geen bal in door geweldige reddingen  hield hij zijn doel schoon,
Ook onze aanvallers hadden het zwaar doordat het moeilijk was voor de verdedigers om door te komen werden er niet zoveel kansen als normaal gecreƫerd
Toch was het SCE dat op voorsprong kwam  na 10 minuten haalde Ibrahim verwoestend uit de goalie van Tollebeek had hier geen antwoord op 1-0

Na rust was het beeld niet veel anders SCE moest hard werken om de aanvallen van Tollebeek af te slaan en kwam niet zo makkelijk voor de goal van de tegenstander.
Het was mega spannend Nassim zijn inzet ging net naast maar aan de andere kant waren er ook weer kansen voor Tollebeek.
Toch was het SCE dat weer scoorde weer Ibrahim die met een bekeken schot in de hoek de 2-0 maakte.
Vlak voor tijd maakte Nick de derde op mooi aangeven van Wouter.
Een 3-0 overwinning een resultaat waar we best trots op mogen zijn
Met nog drie wedstrijden te gaan draaien we nog mooi mee in de top drie.
De F1 heeft laten zien dat ze steeds beter worden dat beloofd wat voor de toekomst.