Competitiewedstrijd Olyphia C1 - SCE C1 zaterdag 2 november 2013

Vandaag uit naar Olyphia. Vandaag moesten we het stellen zonder Jason (liesblessure),
Chris en in de wissel Mark en Melvin.

In de 2e minuut gelijk gevaar van de kant van SCE, Luuk plaatst een uitstekende bal op
de vrijstaande Ian, deze schiet de bal maar net over.
In de 3e minuut passt Ian op Merijn, en deze bedenkt zich geen moment, en schiet de
0-1 binnen.  Er volgen een aantal corners op rij, deze worden allemaal genomen door Stefan,
maar geen een bal treft het doel. Het mag duidelijk zijn, dat SCE de bovenliggende partij is. Een ding is duidelijk, het ziet er naar uit dat Olyphia erg snel is in de counter, dus oppassen geblazen voor\
de verdediging.
In de 14e minuut verslikt de keeper van Olyphia zich in de bal en krijgt Luuk de kans op de 0-2
en die maakt hij dan ook. Er wordt geknokt voor elke meter, waarbij de tactische driehoekjes regelmatig op het veld worden gemaakt, met zo nu en dan sublieme momenten.
Een fantastische combinatie tussen Otis en Luuk, de bal komt bij de vrijstaande Merijn,
zonder blikken of blozen wordt de 0-3 binnengeschoten in de 17e minuut.
Even later wordt er een vieze overtreding gemaakt op Natan, deze wordt gewisseld voor Mark.
en zijn broer Lucas maakt plaats voor Melvin.
Achterin staat het heel goed, met Robbie, Koen en Melvin (Natan).
In de 27e minuut wederom een prachtige combinatie tussen Luuk en Merijn.
Even later een vrije trap genomen door Stefan, maar deze bal gaat naast.
Een vrije trap komt van de voeten van Melvin deze bal komt bij de keeper en deze kijkt
om zich heen, en denkt waar blijft die bal, Han denkt ook maar die ziet de bal wel en profiteert
en schiet de 0-4 binnen in de 31e minuut. Niet  veel later passt Mark de bal uitstekend op Merijn,
ja wel hoor Merijn schiet de 0-5 binnen, een ware hattrick.
Dan weer een mooie combi tussen Stefan, Luuk, en Mark , een verdediger van Olyphia schiet
dan bij zijn eigen keeper tegen onderkant van de lat, bal springt terug in het veld, en Luuk
krijgt de bal net niet in het netje Rust 0-5.

In de 4e minuut zowaar een uitbraak van Olyphia, en Tim red ternauwernood. Dan een voorzet van Lucas op Mark, echter Mark kopt in de handen van de keeper. Het is Ian die vanaf de eigen helft de bal subliem voorzet op Luuk. En als vanouds krult Luuk de bal met een lob de 0-6 binnen in de 8e minuut.
En dan zowaar weer een spits van Olyphia die door de verdediging van SCE weet te komen, deze
komr ook oog in oog met Tim, haalt uit, maar Tim weet met zijn vingertoppen het doelpunt te voorkomen een corner rest slechts, maar hier komt niets uit.
Inmiddels zijn we in de 26e minuut aanbeland,  en weer is het Luuk die de 0-7 binnenschiet.
Nog geen halve minuut later sluit Otis zich ook aan bij de schiettent  en deze frommelt doelpunt
Nr 8 binnen de touwen. (ja nu willen we er natuurlijk ook 10 met nog 8 minuten op de teller)
De bal komt dan per ongeluk bij Otis  en ja hoor in de 28e minuut schiet Otis de 0-9 binnen.
En dan weer zo’n fraaie actie  met dit keer in de hoofdrollen Robbie op Han en terug op Robbie
bal komt bij Otis, maar de onderkant van de lat brengt redding voor Olyphia. Ook Ian krijgt
nog een kans, maar dit keer gaat de bal over.
Al met al een lekker compact spelend SCE, waar we trots op kunnen zijn, en waarin iedereen
elkaar het voetbal plezier gunt, fantastisch, mag wel eens gezegd toch.. Eindstand blijft 0-9.
Komende zaterdag tegen Creil thuis. En aangezien Oldemarkt  Oldeholtpade met 4-1 heeft verslagen