Competitiewedstrijd SCE C1 - Tollebeek C1 zaterdag 26 oktober 2013

Vandaag afwezig Ian, Melvin , In de wissel Han en Robbie.

De aftrap was om 10.30 uur. Gelijk al in het begin van de wedstrijd  is het Tollebeek
wat de dienst uit maakt. SCE laat zich volledig overrompelen, met veel paniek in
de achterhoede, Dit resulteert ook in een corner in de 3e minuut voor Tollebeek.
Na 10 minuten denk je dan, wat zal ik nu schrijven, want SCE doet dingen, die
we nog niet eerder gezien hebben, verschrikkelijk  slecht.
Eindelijk in de 14e minuut begint SCE grip op de wedstrijd te krijgen.
Een afstandsschot op de keeper wordt in de 2e instantie gepakt door de keeper van Tollebeek.
Dan eindelijk in de 18e minuut de eerste goeie actie van SCE, een weergaloze voorzet van
Luuk komt bij de vrijstaande Stefan terecht en bekeken wordt de 1-0 binnengeschoten.
Nog geen twee minuten later onderschept Natan een bal van een Tollebeker spits en passt
deze bal uitstekend door op Merijn, de bal krijgt hij niet onder controle en hij mist.
Even later doet Merijn hetzelfde,maar deze zet voor op Otis, maar ook deze krijgt de bal\
niet onder controle. In de 25e minuut een beste uittrap van Tim, deze komt gelijk in het
Penalty gebied van Tollebeek, het lijkt dan of Merijn de bal nog toucheert, maar van horen
Zeggen ging de bal via een verdediger via de binnenkant paal in het doel, een Lucky goal
Maar die tellen ook.
5 minuten voor de rust makt Chris maar eens een solo actie, maar de bal verdwijnt over de kist.
In de 31e minuut is het Luuk die met een fraai afstandsschot de bal met een mooie boog over de
Keeper het net in schiet en het is zowaar 3-0. Tollebeek krijgt nog wel 2 corners, maar de rust stand
Is 3-0, waarbij het de eerste 18 minuten bedroevend slecht was, en het herstel pas in het 2e
Gedeelte kwam, benieuwd naar de 2e helft lees dan verder.

In de 3e minuut van de 2e helft krijgt Tollebeek beste kans een schot op de goal van SCE,
Maar via de lat valt de bal net voor de lijn, dus geen doelpunt voor Tollebeek.
Han en Robbie zijn in het veld gekomen, en Han geeft beste voorzet op Luuk, ondanks
De beste actie gaat de bal net over.
SCE heeft de regie nu helemaal overgenomen van Tollebeek, in de 9e minuut schot
\van Stefan op de gpal echter geen doelpunt. Dan weer een prima combinatie tussen
Chris Luuk en Otis.  In de 17e minuut krijgt Chris een vrije trap, echter de muur houdt de bal tegen.
De hele achterhoede, Koen, Jason en Robbie staan fantastisch op te ruimen achter, geen vuiltje
Aan de lucht. Het is Mark die een bal prima voor de kist brengt Luuk probeert met een hakje de bal
Binnen te werken, maar dit lukte net niet, wel leuk om te zien.
Even later is het Luuk die de bal voorzet op Chris, deze balt door op Merijn, en aangezien
De keeper de bal niet shocking klem vast had  heeft Merijn het naschot en dit keer is het raak 4-0.
In de 24e minuut. In de 25e minuut een best afstandsschot van Tollebeek (nr13), maar natuurlijk een
Prima vangbal van Tim. In de 28e minuut een corner van SCE, Stefan neemt , de bal komt bij Chris
Deze wordt vervolgens neergelegd, maar er wordt doorgespeeld de bal komt bij Luuk  en weer met
Een fantastische boogbal verdwijnt de bal binnen de touwen 5-0 in de 30e minuut.
Vlak voor tijd vechten Han en Merijn nog voor het 6e doelpunt, maar het eindsignaal klinkt en de
Eindstand is 5-0 voor SCE. DE punten zijn wederom binnen en nu hebben we er 18 uit 6.
En we zitten nog steeds in de beker. Komende Zaterdag 2 november uit naar Olyphia, de wedstrijd