wijdstrijdverslag Emmeloord sc D1 - Creil D1 1-3

25 oktober 10.30 uur:

Bij een dauwtrappend publiek beleeft D1 een pittige start.
Na 5 minuten een penalty voor ons. Gijs neemt deze en helaas wordt de bal door de keeper tegengehouden. Vrije trap voor Creil direct in de aanval, redding van Aron. Nog een aanval, gered door Robert. Creil weer in de aanval, onze verdediging geeft te veel ruimte waardoor Creil scoort. 0-1.
Blijf scherp D1, na 20 minuten breekt Creil weer door de verdediging en schiet naast. Vrije trap Creil, redding Kevin.
De strijd wordt rommelig, komop d'rop!
Kans voor Gijs, oh net naast. We willen te vaak via het midden aanvallen terwijl buiten langs zo veel ruimte en kansen biedt.
Emmeloord, laat die bal niet afpakken! Youri krijgt de bal net te hard aangeleverd, redding keeper. Het wordt gevaarlijk vlak voor rust nog een redding door Robert. Rust.

2e helft, goed begin Souffian scoort, 1-1.
Kans Jesco, jammer net mis, had nou maar met links geschoten.
D1 aan de beterende hand. een kwartier wordt alleen op het veld van de tegenstander gespeeld, echter er wordt niet gescoord.
Corner, deze geeft ook geen resultaat. Opnieuw kans voor Youri, naast, en nog een kans, schot in de handen van de Keeper. Criel breekt nu door, waar is onze verdediging? Creil schiet en raak, 1-2.
Ismael aan de bal, wil door het midden maar Creil geeft geen centimeter. Buitenom weer ruimte en kansen genoeg. Creil weer in de aanval, Robert komt te ver uit zijn doel, schot en toch naast gelukkig. Zo'n 10 minuten voor het einde heeft Creil veel kansen, valt aan en loopt Robert voorbij. Een licht schot en de bal roltrichting doel. Joy rent er nog achteraan, maar kan net niet op tijd de bal inhalen. Het wordt 1-3, tevens de eindstand.
Creil valt nog één keer aan en Mourad fluit af.