Wedstrijd verslag BLokzijl F1 - SC-Emmeloord F3

 Om  8 uur vroeg in de morgen, vol goede moed en met veel branie is  F3 van SC-Emmeloord afgereisd om  uit te spelen tegen de F1 van Blokzijl

Het hele F3 team stond te trappelen van ongeduld toen de wedstrijd iets over negenen begon.
De tegenstander was gemiddeld iets ouder en groter dan de spelers van SCE F3 en ook een beetje feller (soms een ietsje te).
Het begin van de wedstrijd was een beetje rommelig maar na een verwoede uitbraak poging, in de 10e minuut richting het doel van Blokzijl lag de bal er plotseling toch aan onze kant in.
Het spel ging vervolgens op en neer met veel gevaarlijke momenten rond het eigen doelgebied waar Jeanita een aantal goede reddingen maakte
De tegenstander maakt veel overtreding waarvan sommige iets te hard waren waardoor Julian na een kwartier spelen met een dikke knie even van het veld moest, uiteindelijk werd de 1e helft afgesloten met een 2-0 achterstand.
Trainers Sander en Stefan hadden het team in de Pauze weer goed opgepept want de eerste 2 kansen na rust waren voor onze eigen SC, Sverre schoot helaas beide keren naast.
Ook Bassim en julian waren dicht bij een doelpunt maar de tegenstander was fel op de bal en voorkwam zo dat de SC F3 niet terug in de wedstrijd kon komen.
Julian die met veel inzet speelde en Sverre konden niet doorbreken want de tegenstander zat er fel bovenop
Er werd verbeten verdedigd door Bjorn, Bassim Sybren, Marley, Ramon , Damian, Jesper en Jeanita had een paar goed reddingen nodig maar ondanks de goede inzet van het hele team werd er uiteindelijk toch met 6-0 verloren. Gezien de lengte en de speelwijze van de tegenstanders een knappe prestatie.
Na de wedstrijd werden de penalties genomen waar een paar mooie bijzaten (Met name Ramon schoot de bal spectaculair via de keeper binnen).
Daarna douchen en terug naar Emmeloord waar nog even kon worden ge-tafel-voetbalt (een grandioze partij) in de kantine.
Laat Genemuiden F5 volgende week maar komen dat wordt vast een mooie partij.



G. van Schravendijk